Επίθεση Παναθηναϊκής αγάπης στον θριαμβευτή Στιλ!

Ο Λουκ Στιλ αγωνίστηκε μετά από δυο μήνες στην Μπρίστολ Σίτι και κατάφερε να αποκλείσει την Γιουνάιτεντ των Ιμπραχίμοβιτς, Πογκμπά! Αποθέωση για τον Άγγλο τερματοφύλακα στο twitter από φίλους του Παναθηναϊκού.

Επίθεση Παναθηναϊκής αγάπης στον θριαμβευτή Στιλ!
steele luke EUROKINISSI

Μετά από τρία χρόνια στην Αθήνα και τον Παναθηναϊκό ο Λουκ Στιλ αποχώρησε από τους "πράσινους" σαν φίλος. Αποχαιρέτησε μάλιστα συγκινημένος τους συμπαίκτες και πρώην συνεργάτες του στο Κορωπί, υπογράφοντας στη συνέχεια στην Μπρίστολ Σίτι.

Στους "Robins" ο Στιλ είναι δεύτερος πίσω από τον Φίλντινγκ, όμως αγωνίζεται σε όλα τα ματς για το Λιγκ Καπ και μέχρι στιγμής εντυπωσιάζει! Η Μπρίστολ Σίτι έχει αποκλείσει τρεις ομάδες της Πρέμιερ Λιγκ (!!!), με τον έμπειρο πορτιέρε κάτω από τα δοκάρια και αναφερόμαστε σε Στόουκ, Κρίσταλ Πάλας και πλέον... Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο Στιλ έκανε εκπληκτικές επεμβάσεις το βράδυ της Τετάρτης και μετά το θρίαμβο απέναντι στην παρέα του Ζοζέ Μουρίνιο, που παρέταξε πολλούς βασικούς ( Ιμπραχίμοβιτς, Πογκμπά, Ράσφορντ), έγραψε θριαμβευτικό tweet μετά από ενάμισι μήνα!

"Σας ευχαριστώ όλους για τα μηνύματα σας. Σπουδαία νίκη απέναντι σε μία δυνατή Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Οι οπαδοί μας ήταν φανταστικοί και το εκτιμήσαμε αρκετά".

Από κάτω στα σχόλια δέχθηκε... βομβαρδισμό συγχαρητηρίων από φίλους του Παναθηναϊκού που γέμισαν το λογαριασμό του με... τριφύλλια και καρδιές. Καμία εντύπωση μέχρι στιγμής, αφού ο Στιλ ήταν από τους πιο συμπαθείς και παθιασμένους παίκτες των "πράσινων".

News 24/7

24MEDIA NETWORK