Η Κάλιαρι υποδέχτηκε τον κοστουμάτο Λυκογιάννη με... ξεχωριστό video!

Ο Μπάμπης Λυκογιάννης συστήθηκε στο κοινό της Κάλιαρι μέσω συνέντευξης Τύπου και η ομάδα της Σαρδηνίας του άνοιξε την αγκαλιά της με μοναδικό τρόπο. Δείτε το VIDEO!

Η Κάλιαρι υποδέχτηκε τον κοστουμάτο Λυκογιάννη με... ξεχωριστό video!

"Είμαι εδώ για να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου και να βοηθήσω την ομάδα. Ξέρω ότι εδώ σε σύγκριση με την Στουρμ Γκρατς θα πρέπει να παλέψουν για υψηλούς στόχους, αλλά δεν τρομάζω.

Για μένα είναι ένα μεγάλο βήμα, ξέρω πως είναι δύσκολο να παίζεις στο ιταλικό πρωτάθλημα αλλά μου αρέσουν οι προκλήσεις", τόνισε στην παρουσίασή του από την Κάλιαρι την Τρίτη (23/1) ο Μπάμπης Λυκογιάννης, που γίνεται ο τέταρτος κατά σειρά Έλληνας που θα φορέσει τη φανέλα της μετά τους Κατεργιαννάκη, Οικονόμου και Ταχτσίδη.

"Όλα τα λεφτά" πάντως κατά την πρώτη ουσιαστικά μέρα του 24χρονου μπακ στους "ροσομπλού" ήταν αυτό που ακολούθησε της παρουσίασής του, με την ιταλική ομάδα να τον καλωσορίζει με ένα ιδιαίτερο video διάρκειας 13 δευτερολέπτων.

Σε αυτό βλέπουμε τον Έλληνα διεθνή άσο να μπαίνει στο "Σεντ'Ελία" φορώντας κοστούμι και αφού πόζαρε με τη φανέλα με το Νο 22, είπε: "Το όνομά μου είναι Μπάμπης Λυκογιάννης. Forza Casteddu".

Πρώτα συστήθηκε στα αγγλικά ενώ στη συνέχεια χρησιμοποίησε την ιταλική γλώσσα, με το "Casteddu" να είναι μάλιστα το όνομα της Κάλιαρι στην διάλεκτο των Σαρδηνών!

News 24/7

24MEDIA NETWORK