Το διαδικτυακό... γλέντι στον Κουρτουά

Η Μπαρτσελόνα απέκλεισε την Τσέλσι, ο Μέσι "οργίασε" και ο Κουρτουά τα έτρωγε κάτω από τα πόδια, με τους χρήστες του διαδικτύου να "τρολλάρουν" τον Βέλγο τερματοφύλακα. Δείτε τις... εμπνεύσεις τους (φωτογραφίες).

Chelsea goalkeeper Thibaut Courtois, right, fails to stop a shot from Barcelona's Lionel Messi, left, to open the score during the Champions League round of sixteen second leg soccer match between FC Barcelona and Chelsea at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Wednesday, March 14, 2018. (AP Photo/Manu Fernandez)
Courtois AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Ο Τιμπό Κουρτουά θα βλέπει εφιάλτες από το χτεσινό ματς με Μπαρτσελόνα, μετά την εμφάνιση του Λιονέλ Μέσι και το τρόπο που ο Αργεντινός "νίκησε" δύο φορές τον Βέλγο.

Σε διάστημα 128 δευτερολέπτων, ο τερματοφύλακας της Τσέλσι δέχτηκε ένα εύκολο τέρμα κάτω από τα πόδια του, από τον αστέρα της "Μπάρτσα", ενώ στο 63ο λεπτό ο Μέσι σκόραρε στην εστία των λονδρέζων με τον ίδιο ακριβώς τρόπο, αφού πρώτα εξευτέλισε την άμυνα του αγγλικού συλλόγου.

Κανείς δεν περίμενε ο Κουρτουά να βρεθεί σε τόσο κακή νύχτα στο Καμπ Νου, με το "γλέντι" στο διαδίκτυο να "παίρνει φωτιά".

ΔΕΙΤΕ ΜΕΡΙΚΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ:

News 24/7

24MEDIA NETWORK