To τρυφερό video που "έκαψε" τον Μοράτα!

Ο Αντόνιο Κόντε δήλωσε πως ένα πρόβλημα στην πλάτη ίσως κρατήσει off τον Άλβαρο Μοράτα μέχρι το τέλος της σεζόν αλλά ένα... οικογενειακό video έρχεται να "εκθέσει" τον Ισπανό φορ!

To τρυφερό video που "έκαψε" τον Μοράτα!

Απίστευτα πράγματα συμβαίνουν φέτος στην περσινή πρωταθλήτρια Τσέλσι, με το τελευταίο να έχει μάλιστα ως πρωταγωνιστή τον Άλβαρο Μορατα, για τον οποίο δαπανήθηκαν το περασμένο καλοκαίρι 90.000.000 ευρώ για την απόκτησή του.

"Μιλάμε πολυ για τα άσχημα αποτελέσματα αλλά αντιμετωπίζουμε μία σοβαρή κατάσταση, με παίκτες όπως ο Μοράτα που είναι σημαντικοί, να μας λείπουν για αρκετό καιρό.

Έχει το πρόβλημά του, προσπαθούμε να βρούμε μία λύση για να διώξουμε το πόνο από την πλάτη του.

Με ρωτάτε πόσο καιρό θα είναι εκτός και σας απαντώ ότι μπορεί να μείνει εκτός για μία ημέρα, έναν μήνα ή μέχρι το τέλος της σεζόν, δεν ξέρω", δήλωσε ο Κόντε στην τελευταία συνέντευξη Τύπου, όμως ένα video που έκανε την εμφάνισή του στα social media έρχεται να φέρει σε αμήχανη θέση τον Ισπανό φορ.

Το πότε τραβήχτηκε το video δεν το γνωρίζουμε, όμως σε αυτό τον βλέπουμε να χορεύει και να σηκώνει στον αέρα τη συζυγό του (είναι έγκυος στο πρώτο τους παιδί), με τους φιλάθλους της Τσέλσι να "τρελαίνονται" ενθυμούμενοι το πρόβλημα στην πλάτη που τον ταλαιπωρεί...

News 24/7

24MEDIA NETWORK