Στα πόδια... Έλληνα έπεσαν οι πλούσιοι Κινέζοι!

Διαβάστε ποιος είναι ο πρώην... κιτρινόμαυρος που οι Κινέζοι της Σανγκάι Σενχούα, παρά τα πολλά τους εκατομμύρια, δεν μπορούσαν να κρατήσουν και αναγκάστηκαν να ζητήσουν τη βοήθεια του... εχθρού τους για τον πείσουν!

Στα πόδια... Έλληνα έπεσαν οι πλούσιοι Κινέζοι!
voulgaris

Πριν από λίγες ημέρες η διοίκηση της Σανγκάι Σενχούα ανακοίνωσε την απομάκρυνση του Γκουστάβο Πογέτ από τον πάγκο της, καθώς η πορεία στο πρωτάθλημα είναι άκρως απογοητευτική παρά τον... πακτωλό εκατομμυρίων που δόθηκε για μεταγραφές ( με αποκορύφωμα τον... παχουλό Κάρλος Τέβες).

Το διαζύγιο μεταξύ των δυο πλευρών δεν βγήκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, γιατί η διοίκηση της Σενχούα... έκραξε τον Ουρουγουανό δημόσια στο λογαριασμό της ομάδας στο twitter! Λίγες ημέρες αργότερα, ωστόσο, οι Κινέζοι "έριξαν τα μούτρα τους" και παρακάλεσαν τον Πογέτ να τους βοηθήσει. Ο λόγος; Ένας Έλληνας.

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑΝ ΜΕ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ

Αναφερόμαστε φυσικά στον Παναγιώτη Βούλγαρη, τον οποίο ο Πογέτ γνώρισε στην κοινή τους παρουσία στην ΑΕΚ και αμέσως έκανε άμεσο συνεργάτη του στην Σενχούα. Επειδή όμως οι δυο τους πάνε... πακέτο, ήταν να αποχωρήσει μαζί με τον Ουρουγουανό.

Οι Κινέζοι όμως έμειναν άκρως εντυπωσιασμένοι από τη δουλειά του και ζήτησαν από τον Πογέτ να τον... ψήσει να μείνει μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος (τον Νοέμβριο). Έτσι, ο Βούργαρης θα συνεχίσει στην Σενχούα και στη συνέχεια θα ακολουθήσει τον πρώην τεχνικό της Ένωσης στην επόμενη δουλειά του.

Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για ενδιαφέρον από Ισπανία και Ντουμπάι, όμως δεν θα μας κάνει καμία έκπληξη αν τον ξαναδούμε στην Ελλάδα...

Γ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK