Πρώην άσος της Ρεάλ τρέλανε στα like τους παίκτες της Μπαρτσελόνα

Τι κι αν αγωνίστηκε για τέσσερα χρόνια στην Ρεάλ Μαδρίτης φέρνοντας μάλιστα στα ταμεία της "βασίλισσας" μπόλικα χρήματα από την πώληση του; Μετά την τριάρα της Μπαρτσελόνα στο "Μπερναμπέου", τρέλανε στα like τους παίκτες των Καταλανών!

Real's Angel Di Maria, centre, celebrates his goal with team mates during a Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Almeria at the Santiago Bernabeu  stadium in Madrid, Spain, Saturday, April 12, 2014. (AP Photo/Andres Kudacki)
real AP IMAGES

Το καλοκαίρι του 2010 η Ρεάλ Μαδρίτης ανακοίνωσε την απόκτηση του Άνχελ Ντι Μαρία από την Μπενφίκα έναντι 35.000.000€, με τον Αργεντινό να υπογράφει πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας. Στην "βασίλισσα" άντεξε τέσσερις σεζόν και το 2014 πουλήθηκε για 75.000.000€ στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Ούτε εκεί όμως στέριωσε με αποτέλεσμα το καλοκαίρι του 2015 η Παρί Σεν Ζερμέν να τον αποκτήσει με λίγο λιγότερα χρήματα. Έτσι, οι Άγγλοι κάλυψαν μέρος της... χασούρας από στη στιγμή που στην Πρέμιερ Λιγκ δεν... φτούρησε.

Ο Αργεντινός ακραίος επιθετικός φαίνεται πως απ' όλες τις ομάδες που πέρασε, αισθήματα τρέφει για μία στην οποία δεν έχει παίξει ακόμα. Ο λόγος για την Μπαρτσελόνα! Μετά το 3-0 στο "Μπερναμπέου", ο Ντι Μαρία πάτησε ασταμάτητα like σε φωτογραφίες παικτών των Μπλαουγκράνα.

Φυσικά η... ενέργεια του σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως.

Πρώην άσος της Ρεάλ τρέλανε στα like τους παίκτες της Μπαρτσελόνα

News 24/7

24MEDIA NETWORK