Ο Γκιρτζίκης δεν είδε το ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός

Στο περιθώριο του διοικητικού συμβουλίου της ΕΠΟ, ο Γιώργος Γκιρτζίκης αποκάλυψε πως δεν παρακολούθησε όσα έγιναν το βράδυ της Τετάρτης (2/3) στην Τούμπα ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό.

Το διοικητικό συμβούλιο της ΕΠΟ συνεδρίασε την Πέμπτη (3/3) και στο περιθώριο αυτού, ο Γιώργος Γκιρτζίκης αποκάλυψε πως δεν είδε την αναμέτρηση του Κυπέλλου ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό και όσα έγινα στην Τούμπα το βράδυ της Τετάρτης (2/3).

Από εκεί και πέρα, στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία τόνιζαν πως δεν συντρέχει λόγος αναβολής του αγώνα της Πέμπτης (3/3) ανάμεσα σε ΑΕΚ και Ατρόμητο, άποψη που όπως φάνηκε βρίσκει αντίθετο τον Σταύρο Κοντονή, ο οποίος αποφάσισε την αναβολή της αναμέτρησης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Μη σώσει και έχουμε ξανά ελληνικό ποδόσφαιρο! Σε ποιον θα λείψει;

Αναβολή στο ΑΕΚ - Ατρόμητος με απόφαση Κοντονή!

Longread

Ανηφόρες και χρονόμετρα

Μερικές σκέψεις του Θανάση Κρεκούκια για τους τρεις μεγάλους γύρους (Tour, Giro & Vuelta). Η κόντρα ανάμεσα στους all-rounders και τους ανηφορίστες και το μπραντεφέρ ανάμεσα στην παλιά και τη νέα γενιά.

Ζαν Πρες

Ο Γιώργος Μπόγρης ξέρει μπάσκετ

Ο Γιάννης Φιλέρης εξηγεί στο Ζαν Πρες γιατί η έκρηξη του Γιώργου Μπόγρη δεν είναι έκπληξη. Μιλάνε το παρελθόν, οι αριθμοί και το background του διεθνούς σέντερ του Ολυμπιακού.