Πώς ήταν, Λύμπε, στον πάγκο των φιλοξενούμενων;

Ο Νίκος Λυμπερόπουλος γύρισε για πρώτη φορά στη Λεωφόρο ως αντίπαλος... τεχνικός διευθυντής! Η φωτογραφία που αποτυπώνει την αμηχανία του.

Από τον Παναθηναϊκό δεν έφυγε με τις καλύτερες συνθήκες ούτως ως ποδοσφαιριστής ούτε ως τεχνικός διευθυντής! Παρόλα αυτά είναι πάντα δύσκολο για τον Νίκο Λυμπερόπουλο να επιστρέφει στην έδρα του Παναθηναϊκού.

Την Κυριακή ο Μεσσήνιος ποδοσφαιράνθρωπος βρέθηκε στη Λεωφόρο, για το ντέρμπι με το "τριφύλλι", και κόντρα σε ό,τι συνέβαινε μέχρι τα τέλη του Ιουνίου, όταν και υπέβαλε την παραίτησή του, αναγκάστηκε να καθίσει άκρη-άκρη στον πάγκο των φιλοξενούμενων, δίπλα στον Χρυσόστομο Μηχαηλίδη, αφού από τον περασμένο Σεπτέμβριο εργάζεται για την Ένωση.

Η στάση του σώματός του έβγαζε μια αμηχανία, ουδείς πάντως ασχολήθηκε με την παρουσία του.

 

Wonderkid

Ρέντις, ο τρίτος καλύτερος ρούκι των ΗΠΑ

Ο Κέβιν Ντουράντ έχει πει πως 'θα γίνει σταρ'. Αναλυτές εξηγούν ότι κάνει όλα αυτά που απαιτεί πια το παιχνίδι. Ο Καμ Ρέντις δεν νοιάζεται για τίτλους και highlights. Μόνο για το πώς θα γίνει ο καλύτερος.

Podcasts

Θα πάρει η Ολλανδία το Euro 2020;

Οι εθνικές ομάδες βγάζουν... άγρια ένστικτα στο Pod-όσφαιρο, που καταπιάνεται με την επιστροφή του Λιονέλ Μέσι, τις πιθανότητες να κάνει κάτι η Ολλανδία, με την Εθνική Ελλάδας και με το Euro 2004.