Το νέο μαλλί του Βράνιες θα σε στείλει... κομμωτήριο

Εκκεντρικό, αν μη τι άλλο, το χρώμα που επέλεξε ο Όγκνιεν Βράνιες προκειμένου να βάψει τα μαλλιά του και να εμφανιστεί μ' αυτό στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό!

Ο Όγκνιεν Βράνιες έχει το δικό του τρόπο σκέψης. Αρέσει ή όχι, αυτός είναι. Και τον εκφράζει με λόγια ή πράξεις. Το νέο look με το οποίο εμφανίστηκε ο Βόσνιος στόπερ στο Καραϊσκάκη εντάσσεται σε αυτό το κομμάτι. Της διαφορετικής προσέγγισης των πραγμάτων, της... βαλκάνιας ιδιοσυγκρασίας που τον διακατέχει. Της τρέλας που έχει στο μυαλό του.

Γιατί ποιος άλλος θα διάλεγε εν μια νυκτί να βάψει τα μαλλιά του γκρι; Εκτός κι αν τον άσπρισε η υπόθεση με το συμβόλαιό του και ο προσωρινός παραγκωνισμός του από τον Μανόλο Χιμένεθ... Όχι, δα! Χρησιμοποιήθηκε, άλλωστε, ως βασικός στο ντέρμπι.

 

 

Face Control

Στην Arsenal ο Ηλίας έμαθε να διασκεδάζει

Ξέρεις τι ισχύει για τα παρασκήνια. Όταν είναι καλά, βγαίνει προς τα έξω. Πόσω μάλλον όταν η 'παράσταση' αφορά μια ομάδα νεαρών που διασκεδάζουν. Αυτό έμαθε να κάνει στην Arsenal o Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης.

Face Control

Ο Μαρτίνς βάζει δύσκολα στον εαυτό του

Ο Πέδρο Μαρτίνς ακόμα ψάχνεται, ακόμα 'χτίζει' και το κάνει σε μία κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος. Ο κόσμος του Ολυμπιακού, όμως, αντέχει δεύτερη σερί χρονιά χωρίς πρωτάθλημα; Ιδού η απορία...