"Βρώμικο" ντέρμπι έξω από την Τούμπα!

Το μεγάλο ντέρμπι μεταξύ ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού είναι στις 19.30 το απόγευμα, όμως ήδη από τις 13.00 το μεσημέρι είχε ξεκινήσει ένα άλλο ματς ανάμεσα στις... δεκάδες καντίνες που πήραν θέση έξω από την Τούμπα και είναι έτοιμες να "ταΐσουν" χιλιάδες στόματα. Δείτε PHOTOS.

Περίπου 30.000 κόσμος θα βρεθεί απόψε το βράδυ στο γήπεδο της Τούμπας. Μιλάμε για 30.000... στόματα, που κάποια στιγμή, θα πεινάσουν.

Η μάχη της βρώσης ξεκίνησε νωρίς με τις πρώτες καντίνες να παρκάρουν και να ετοιμάζουν τα κάρβουνα από τη μια το μεσημέρι.

Οι περισσότερες θα «παραταχθούν» επί της Κλεάνθους, δρόμος που «πιάνει» την πλευρά των επισήμων, και την γωνιά της θυρας 4, στην ένωσή της με την θυρα 3.

 

Σε παλαιότερες καταμετρήσεις οι καντίνες που στήνονται έξω από την Τούμπα όταν αυτή γεμίζει φτάνουν τις 50. Ηδη οι πρώτες, έξι ώρες πριν από την έναρξη, έχουν πάρει θέση.

ΤΣΑΚ.

Podcasts

Ποιος θα πάρει αυτό το Champions League;

Τρεις δημοσιογράφοι του Contra.gr κλείνονται γρήγορα στο στούντιο μετά τις τελευταίες προκρίσεις στα προημιτελικά και εκτίθενται προβλέποντας την ομάδα που θα το σηκώσει στη Μαδρίτη.