Αρχίζει η... έφοδος στα ανάκτορα της ΚΕΔ

Η επόμενη εβδομάδα δεν αποκλείεται να φέρει χειροπιαστές εξελίξεις στο ζήτημα της διαιτησίας στο ελληνικό επαγγελματικό ποδόσφαιρο.

Ακόμα και αν δεν υπάρχουν συγκεκριμένες πράξεις, είναι πολύ πιθανό να συγκροτηθεί μέτωπο ομάδων, πλειοψηφικό στους κόλπους της Λίγκας που αφενός θα διαμορφώσει πρόταση για τη βελτίωση της διαιτησίας και αφετέρου θα τη μεταφέρει στην καθ' ύλην αρμόδια, ΕΠΟ.

Ο... σπόρος της αμφισβήτησης φυτεύτηκε στη συνάντηση των μικρών, στα γραφεία του Χρήστου Πανόπουλου την Πέμπτη και αναμένεται να μεγαλώσει τη Δευτέρα στους κόλπους της Λίγκας.

Ο τελικός στόχος είναι η...έφοδος στα ανάκτορα της ΚΕΔ. Οι περισσότερες ομάδες έχουν συνειδητοποιήσει ότι δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι δραστικά στο χώρο της διαιτησίας αν δεν αλλάξει η σύνθεση της κεντρικής επιτροπής.

Επίσης, στο τραπέζι αναμένεται να πέσουν και προτάσεις όπως η πρόβλεψη για μπόνους στους άριστους διαιτητές έτσι ώστε να δοθεί χειροπιαστό κίνητρο στους ρέφερι να είναι αδέκαστοι και να σφυρίζουν αυτό που βλέπουν.

Μέριμνα υπάρχει να βρεθεί λύση και στο θέμα των παρατηρητών το οποίο πολλά μέλη του συνεταιρισμού το θεωρούν ως τη μεγάλη πληγή της ελληνικής διαιτησίας.

N.Γ.

Podcasts

Γιάρδες, ξύλο, touchdown: Πώς 'κολλάει' κάποιος με το NFL

Με αφορμή τους αποψινούς τελικούς περιφερειών του NFL που θα αναδείξουν και το ζευγάρι του φετινού Super Bowl, το Contra.gr κλείνει στο στούντιο δύο σεσημασμένους λάτρεις του αθλήματος και επιχειρεί να μάθει τουλάχιστον τα βασικά.