Δεν τον θέλει ούτε η τύχη, ούτε η συμμαχία

O Θανάσης Γιάχος υπέστη υποτροπή, δεν τρέχει τα τεστ φυσικής κατάστασης την Παρασκευή και μένει εκτός πίνακα τουλάχιστον μέχρι τον Νοέμβρη.

Δεν τον θέλει ούτε η τύχη, ούτε η συμμαχία
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Αρχές Αυγούστου είχε εγκαταλείψει τα τεστ φυσικής κατάστασης με μυικό τραυματισμό. Τώρα, ο Θανάσης Γιάχος υπέστη υποτροπή και δεν θα τρέξει ούτε την ερχόμενη Παρασκευή 16/9.

Σύμφωνα δε, με όσα λέγονται στην Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας θα μείνει εκτός πινάκων για άλλους δύο μήνες. Καλό Δεκέμβρη δηλαδή, εκτός αν…

Υπάρχει και χειρότερο σενάριο, να νικήσει στις εκλογές της ΕΠΟ στις 26 Οκτωβρίου, η παράταση Γραμμένου (η αντιπολίτευση δηλαδή) που έχει προαναγγέλλει ότι θα αλλάξει ο πίνακας διαιτησίας.

Και στον νέο πίνακα, ο κατηγορούμενος για την υπόθεση της «εγκληματικής οργάνωσης» όπως επίσης και οι Σπάθας, Δημητρόπουλος (και για τους τρειςυπάρχει εισαγγελική πρόταση για παραπομπή σε δίκη), δεν έχουν μέλλον.

Ούτε όμως, μέχρι τις εκλογές, έχουν αφού όπως έγραψε το Contra.gr την προηγούμενη Πέμπτη 8/9 υπάρχει συμφωνία κυρίων έπειτα από απαίτηση της συμμαχίας, οι διαιτητές που προκάλεσαν διαμαρτυρίες στο περσινό πρωτάθλημα, να μην ορίζονται μέχρι νεοτέρας. Και ο πρώην διεθνής Θανάσης Γιάχος είναι ένας από αυτούς.

Και την τρίτη αγωνιστική, το προηγούμενο Σαββατοκύριακο, έμεινε-έμειναν στα σπίτια τους…

Α. ΠΛ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK