Έξαλλοι στην ΚΕΔ με τους βοηθούς διαιτητές

Τα λάθη των βοηθών διαιτητών στα παιχνίδια της Super League διαδέχονται το ένα μετά το άλλο και στην Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας είναι έξαλλοι. Ετοιμάζονται να πάρουν σκληρές αποφάσεις ακόμα και για τους... κορυφαίους.

Έξαλλοι στην ΚΕΔ με τους βοηθούς διαιτητές

Για την Επιτροπή η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι ήταν το γκολ που πέτυχε ο Ατρόμητος στον επαναληπτικό προημιτελικό με τον Ολυμπιακό όπου ο ο Κυβρακίδης ( και όχι μόνο αυτός) που κάνει την σέντρα για τον σκόρερ Ντάουντα είναι σε θέση οφσάϊντ.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Α' βοηθός Πολυχρόνης Κωσταράς έχει πάρει 7.9 από τον παρατηρητή διαιτησίας Σταθόπουλο ( Αχαϊας) και τίθεται σε διαθεσιμότητα για την συγκεκριμένη φάση.

Ο βοηθός από την Αιτωλοακαρνανία είναι διεθνής από το 2014, ανήκει στο τιμ του Τάσου Σιδηρόπουλου και στην Επιτροπή Διαιτησίας είναι έξαλλοι από τα αλλεπάλληλα λάθη, κυρίως όταν αυτά προέρχονται από διεθνείς βοηθούς και διαιτητές. Δηλώνουν μάλιστα, έτοιμοι να επιβάλλουν βαριές καμπάνες.

"Οι πάντες κρίνονται. Για όλα. Ασυλία δεν υπάρχει για κανέναν πλέον", έλεγαν σε στενούς τους συνεργάτες οι Σταύρος Τριτσώνης και Μιχάλης Κουκουλάκης.

Α. ΠΛ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK