Ούτε στον Γραμμένο αρέσουν οι διαιτησίες αυτές

Τα τελευταία φαλτσο-σφυρίγματα των διαιτητών έχουν φέρει σε δύσκολη θέση τον πρόεδρο της ΕΠΟ Βαγγέλη Γραμμένο.

Ο επικεφαλής της Ομοσπονδίας, ο οποίος εκλέχθηκε στο πόστο του με τη σημαία της κάθαρσης, παρατηρεί ότι πλέον τα φαινόμενα των σοβαρών λαθών είναι πολύ συχνά και ότι αυτό ως γεγονός ακουμπά πάνω του με δεδομένο ότι αυτός έχει την τελική ευθύνη για τις επιλογές στην ΚΕΔ.

Παράλληλα, ο Γραμμένος είναι ιδιαίτερα προβληματισμένος αφού ακολουθούν πολύ μεγάλα ματς τόσο για το πρωτάθλημα όσο και για το Κύπελλο και περιθώρια για άλλα σοβαρά λάθη δεν υπάρχουν.

Τον προβληματισμό του ο επικεφαλής της ΕΠΟ τον έχει μεταφέρει και στους στενούς του συνεργάτες με στόχο να βρεθεί λύση και οι διαιτητικές ανορθογραφίες να μειωθούν στο πλαίσιο του εφικτού.

Το τι θα καταφέρει και αν το καταφέρει μένει να το διαπιστώσουμε. Ωστόσο τα περιθώρια κινήσεων που έχει δεν είναι απεριόριστα.

Ν.Γ

Wonderkid

Ρέντις, ο τρίτος καλύτερος ρούκι των ΗΠΑ

Ο Κέβιν Ντουράντ έχει πει πως 'θα γίνει σταρ'. Αναλυτές εξηγούν ότι κάνει όλα αυτά που απαιτεί πια το παιχνίδι. Ο Καμ Ρέντις δεν νοιάζεται για τίτλους και highlights. Μόνο για το πώς θα γίνει ο καλύτερος.

Podcasts

Θα πάρει η Ολλανδία το Euro 2020;

Οι εθνικές ομάδες βγάζουν... άγρια ένστικτα στο Pod-όσφαιρο, που καταπιάνεται με την επιστροφή του Λιονέλ Μέσι, τις πιθανότητες να κάνει κάτι η Ολλανδία, με την Εθνική Ελλάδας και με το Euro 2004.