Στο... στόχαστρο Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ ο Βασσάρας

Ο ορισμός Παππά προκάλεσε αντιδράσεις στα... στρατόπεδα Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ με αποδέκτη της δυσαρέσκειας τον Έλληνα επιδιαιτητή.

Στο... στόχαστρο Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ ο Βασσάρας

Η επανεμφάνιση του Ανδρέα Παππά σε ματς της Superleague ήταν αναμενόμενο ότι θα εκλαμβανόταν θετικά από ομάδες όπως ο Παναθηναϊκός και ο ΠΑΟΚ που έχουν εκφράσει ενστάσεις σχετικά με την παρουσία του στους πίνακες.

Έτσι, από τη στιγμή που ο ρέφερι του συνδέσμου Αθηνών ορίστηκε τέταρτος διαιτητής στο Κέρκυρα-Γιάννινα, ο ΠΑΟΚ έβαλε στο... στόχαστρό του τον επιδιαιτητή, Κύρο Βασσάρα που πήρε την απόφαση μετά την διαφωνία Σαραϊδάρη-Γκρούτση.

Η θέση που μοιράζεται από το γραφείο Τύπου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει τα εξής: "Ο Βασσάρας αποφάσισε να επωμιστεί την ντροπή που έφερε στο ποδόσφαιρο ο Παππάς. Αυτό απλά αποδεικνύει ότι κακώς δεν πήρε τον δρόμο του Γκιρτζίκη ήδη, εφόσον υπηρετούν το ίδιο καθεστώς".

Στο ίδιο μήκος κύματος και η αντίδραση του Παναθηναϊκού: "Άξιος ο μισθός του Κύρου Βασσάρα. Ο εκλεκτός του ελληνικού συστήματος βγήκε επιτέλους στο προσκήνιο, αποκαλύφθηκε και οι μάσκες έπεσαν. Επίμονα, μεθόδευσε τις προηγούμενες εβδομάδες αλλά πολύ περισσότερο σήμερα, των ορισμό όλων των καλόπαιδων της ελληνικής διαιτησίας, αγνοώντας τις ενστάσεις του τοποθετημένου από τη Super League αρχιδιαιτητή Σαραϊδάρη. Μαζί με τους φίλους του από τον Πειραιά, επιδιώκουν να ανατινάξουν ότι με κόπο συμφωνήθηκε στη Super League και επιβλήθηκε στους υπόδικους της ΕΠΟ. Τελικός στόχος, η ολοκληρωτική καταστροφή του ποδοσφαίρου".

News 24/7

24MEDIA NETWORK