Το έγγραφο που εκθέτει την ΚΕΔ

Οταν ρωτήθηκαν στην ΚΕΔ σχετικά με τη μη συμμετοχή των 4 διαιτητών, που πρόσφατα δικαιώθηκαν στους ορισμούς της Α1 είπαν ότι δεν έχουν παραλάβει το έγγραφο. Το Contra.gr το φέρνει στο φως της δημοσιότητας.

Το έγγραφο που εκθέτει την ΚΕΔ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Αχ αυτά τα ταχυδρομεία… Για μία απόσταση μικρότερη του χιλιόμετρου μπορεί να κάνουν πάνω από δέκα μέρες για να παραδώσουν ένα έγγραφο. Βλέπετε, δεν μπορεί να εξηγηθεί διαφορετικά αυτό που δείχνει ξεκάθαρα η φωτογραφία του εγγράφου που βλέπετε.

Το έγγραφο που εκθέτει την ΚΕΔ

Τι είναι αυτό; Η απόφαση του ΑΣΕΑΔ που αφορά στον ένα από τους τέσσερις διαιτητές που δικαιώθηκαν στη (διπλή) προσφυγή τους κατά της ΕΟΚ και της ΚΕΔ/ΕΟΚ για τον αποκλεισμό τους εδώ και πάνω από ένα χρόνο από τους αγώνες της Α1 αλλά και την παράνομη όπως αποφάνθηκε το ΑΣΕΑΔ τιμωρία τους.

Η απόφαση όπως βλέπετε στο έγγραφο ανακοινώθηκε στις 19 Ιανουαρίου και κοινοποιήθηκε αμέσως στις εμπλεκόμενες πλευρές. Τον διαιτητή Σπύρο Γκόντα (ένας από τους τέσσερις) αλλά και την Ελληνική Ομοσπονδία μπάσκετ.

Όπως βλέπετε επάνω δεξιά στο έγγραφο που είναι η επίσημη απόφαση του ΑΣΕΑΔ, ανακοινώθηκε στο Μαρούσι στις 19 Ιανουαρίου. Που βρίσκονται τα γραφεία του ΑΣΕΑΔ; Εκεί που βρίσκεται η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, δηλαδή στη Λεωφόρο Κηφισιάς στο ύψος του ΟΑΚΑ. Που βρίσκονται τα γραφεία της ΕΟΚ. Στο ΟΑΚΑ, περίπου ένα χιλιόμετρο μακρυά από τα γραφεία του ΑΣΕΑΔ.

Την Τετάρτη λοιπόν η Ομοσπονδία μέσω της ΚΕΔ/ΕΟΚ δεν συμπεριέλαβε τους 4 διαιτητές στον ορισμό των αγώνων της Α1 με τη δικαιολογία (όταν ρωτήθηκαν σχετικά εκπρόσωποί της) ότι δεν έχει λάβει την απόφαση του ΑΣΕΑΔ και πως έχει ενημερωθεί για τις εξελίξεις μέσω των ειδησεογραφικών site στο διαδίκτυο!

Προφανώς για αυτό το ένα χιλιόμετρο απόστασης παράδοσης του εγγράφου χρειάζονται πολλές μέρες και θα πρέπει να αναζητηθούν ευθύνες για αυτή την καθυστέρηση στον αρμόδιο υπάλληλο του ταχυδρομείου. Μπορεί πάλι να ξέπεσε σε κάποιο συρτάρι. Να έπεσε μετεωρίτης πάνω στον ταχυδρόμο. Να τον απήγαγαν εξωγήινοι. Διαλέξτε την δικαιολογία που σας αρέσει περισσότερο. Το σίγουρο είναι πως μόνο στην ΕΟΚ και την ΚΕΔ/ΕΟΚ δεν γνωρίζουν τίποτα για το «έγκλημα».

Γ.Ψ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK