Στο στόχαστρο της Ντόρτμουντ ο Σταφυλίδης!

Ο Κώστας Σταφυλίδης πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις στην Μπουντεσλίγκα με την Άουγκσμπουργκ και σύμφωνα με πληροφορίες την περίπτωση του εξετάζει σοβαρά η Μπορούσια Ντόρτμουντ. Με πόσα χρήματα μπορεί να κλείσει το deal.

Στο στόχαστρο της Ντόρτμουντ ο Σταφυλίδης!
Stafilidis

Μόλις στα 23 του χρόνια, ο Κώστας Σταφυλίδης έχει κατορθώσει να γίνει ένας από τους καλύτερους αριστερούς φουλ-μπακ του γερμανικού πρωταθλήματος με τη φανέλα της Άουγκσμπουργκ.

Φέτος μετρά 18 συμμετοχές με 2 γκολ και 1 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις, γεγονός που έχει τραβήξει τα βλέμματα αρκετών από τους κορυφαίους συλλόγους της Μπουντεσλίγκα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Contra.gr η Μπορούσια Ντόρτμουντ εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να κινηθεί για την απόκτηση του Έλληνα άσου, που κοστολογείται... plus 10.000.000€ ( ποσό λογικό για κορυφαίο σύλλογο στην Γερμανία)!

Το γεγονός πως αγωνίζεται τόσο στα άκρα της άμυνας όσο και στα χαφ είναι ένας από τους βασικούς λόγους που ο τεχνικός της Μπορούσια, Τόμας Τούχελ, έχει ξεχωρίσει την περίπτωση του. Δεν αποκλείεται, μάλιστα, να γίνει κίνηση ακόμα και μέσα στον Γενάρη.

Αν κλείσει το deal, τότε η Ντόρτμουντ θα έχει ελληνικό δίδυμο στην άμυνα της με Παπασταθόπουλο και Σταφυλίδη. Εν αναμονή των καλών νέων λοιπόν.

News 24/7

24MEDIA NETWORK