Η συμπεριφορά που "πρόδωσε" τον... Θεσσαλονικιό Χατσερίντι

Ποιες οι αντιδράσεις του στόπερ της Ντιναμό μετά το τέλος του αγώνα στο ΟΑΚΑ και γιατί αποχώρησε σαν κυνηγημένος. Τι έλεγαν οι Ουκρανοί για το συμβόλαιό του και τον ΠΑΟΚ. Παρασκήνιο με... ζουμί για το "φλερτ" με την ελληνική ομάδα.

ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÁÅÊ - ÍÔÉÍÁÌÏ ÊÉÅÂÏÕ / EUROPA LEAGUE / AEK - DYNAMO KYIV / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
Χατσερίντι EUROKINISSI

Νευρικός και επιπόλαιος μέσα στο γήπεδο, απόμακρος και αμίλητος έξω απ' αυτό Έτσι χαρακτήρισαν Ουκρανοί ρεπόρτερ τον Γεβγέν Χατσερίντι σε "πηγαδάκι" που άνοιξε μαζί τους το Contra.gr λίγο πριν από την αναχώρηση της Ντιναμό από το ΟΑΚΑ.

Σύμφωνα με τους δημοσιογράφους που παρακολουθούν το ρεπορτάζ της Ντιναμό Κιέβου, ο διεθνής (με ελληνικές ρίζες) Ουκρανός είναι... άλλος άνθρωπος σε σύγκριση μ' αυτό που είχαν συνηθίσει να βλέπουν εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου.

" Κάτι τον απασχολεί και μάλλον είναι το συμβόλαιό του" έλεγαν χαρακτηριστικά οι φιλοξενούμενοι που τον κριτίκαραν αυστηρά, αυτή τη φορά για την απόδοσή του στο ματς με την ΑΕΚ.

Όσον αφορά το θέμα του ΠΑΟΚ στη μεικτή ζώνη ειπώθηκε: " Εννοείται πως δεν πρόκειται να πει κουβέντα επί ελληνικού εδάφους όσο υπάρχει το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ..."

Για τους Ουκρανούς το θέμα Χατσερίντι με το ελληνικό κλαμπ είναι υπαρκτό 100% και καθόλου απίθανο, καθόσον ο ποδοσφαιριστής στα 30 του χρόνια, πλέον, δύσκολα θα βρει ομάδα για να δοκιμάσει εκτός Ουκρανίας (δεν έχει περάσει τα σύνορα ποτέ).

Αναφέρθηκε, πάντως, πως η Ντιναμό θέλει να προσφέρει νέο συμβόλαιο στον στόπερ, παρ' όλα αυτά αν συνεχίσει ανάλογες εμφανίσεις, τότε δύσκολα θα προσπαθήσει να υπερπηδήσει τα όποια εμπόδια για να συμβεί η μεταξύ τους επέκταση της συνεργασίας.

Και αν ο Χατσερίντι δεν συμφωνήσει, το καλοκαίρι θα είναι ελεύθερος να πάει όπου θέλει. Μάλιστα για τους Ουκρανούς η Θεσσαλονίκη φαντάζει ως ο πιθανότερος προορισμός...

Οψόμεθα...

News 24/7

24MEDIA NETWORK