Τον ήθελαν Ολυμπιακός & ΠΑΟΚ, έγινε ήρωας της Ντιναμό

Ο Ντένις Μπόικο, που θα μπορούσε να έχει έρθει στην Ελλάδα, μπήκε από το... παράθυρο (των μεταγραφών) στην 11άδα των Ουκρανών και λειτούργησε πρωταγωνιστικά στο πρώτο ματς με την ΑΕΚ. Με αποτέλεσμα ν' αποθεωθεί από τους συμπατριώτες που είχαν... ξεχάσει την ύπαρξή του.

ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ / ΑΕΚ - ΝΤΙΝΑΜΟ ΚΙΕΒΟΥ / EUROPA LEAGUE / AEK - DYNAMO KYIV / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ / ΑΕΚ - ΝΤΙΝΑΜΟ ΚΙΕΒΟΥ / EUROPA LEAGUE / AEK - DYNAMO KYIV / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ντένις Μπόικο έπαιξε "δυνατά" στο ρεπορτάζ των Ολυμπιακού - ΠΑΟΚ, χωρίς ωστόσο κάποια από τις δύο ελληνικές ομάδες να προχωρήσει την υπόθεση και να τον πάρει από την Μπεσίκτας.

Τελικά, ο Ουκρανός πορτιέρε "συνδέθηκε" με την Ελλάδα χάρη στο πρώτο ματς της ΑΕΚ με την Ντιναμό Κιέβου στο ΟΑΚΑ το βράδυ της Πέμπτης (15/2) για τους "32" του Europa.

Οι συμπατριώτες του που περίμεναν... περίπατο στην Αθήνα, έφτασαν τελικά σε σημείο να αποθεώσουν στη μεικτή ζώνη τον 29χρονο.

Οι φιλοξενούμενοι της Ένωσης δεν περίμεναν, όχι απλά να παίξει ο Μπόικο βασικός, αλλά να είναι και τόσο καλός. Οι Ουκρανοί στα πηγαδάκια που είχαν δημιουργήσει έλεγαν ότι εάν ο συμπατριώτης τους δεν έσωζε το φάουλ του Γκάλο, τότε η ΑΕΚ θα είχε περισσότερο χρόνο και θα γύριζε το ματς!

Το στόρι Μπόικο παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, καθώς ο παίκτης βολιδοσκοπήθηκε από Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ, ο ατζέντης του είχε πει τον περασμένο Δεκέμβριο ότι θα πάει στη Σαχτάρ και τελικά κατέληξε στην ομάδα που τον είχε αναδείξει, την Ντιναμό, εκεί που τον υπολόγιζαν ως τρίτο στη σειρά!

Οι Ουκρανοί, χαριτολογώντας έλεγαν ότι είχαν... ξεχάσει πως η Ντιναμό πήρε δανεικό τον ποδοσφαιριστή από την Μπεσίκτας μόλις πριν από μερικές εβδομάδες.

Βέβαια, και ο Μπόικο θα τη θυμάται για πολύ καιρό ακόμη την αναμέτρηση με την ΑΕΚ, διότι ήταν η πρώτη που άρχιζε στο βασικό σχήμα έπειτα από εκείνη στις 17/12 του 2016που ήταν παίκτης της Μάλαγα...

News 24/7

24MEDIA NETWORK