Ο νέος Μπέιλ είναι Ουκρανός!

Ο νεαρός Βίκτορ Τσιγκάνκοφ, παρότι μόλις 20 ετών θεωρείται ήδη λίντερ της Ντιναμό Κιέβου. Οι Ουκρανοί έφυγαν στεναχωρημένοι από το ΟΑΚΑ, αλλά πανηγύριζαν που η μεγαλύτερή τους ελπίδα ξεχωρίζει σαν τη.. μύγα μέσα στο γάλα.

ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ / ΑΕΚ - ΝΤΙΝΑΜΟ ΚΙΕΒΟΥ / EUROPA LEAGUE / AEK - DYNAMO KYIV / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ / ΑΕΚ - ΝΤΙΝΑΜΟ ΚΙΕΒΟΥ / EUROPA LEAGUE / AEK - DYNAMO KYIV / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Το "Χ" (1-1) στην Αθήνα κόντρα στην ΑΕΚ δεν άρεσε καθόλου στην Ντιναμό και ολόκληρη την αποστολή που ακολούθησε το κλαμπ στο ΟΑΚΑ, από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο όλοι είχαν σκυθρωπά πρόσωπα, μπαίνοντας στο πούλμαν.

Παρ' αυτά είχαν έναν λόγο να χαίρονται και δεν το έκρυβαν στις μεταξύ τους συζητήσεις...

Η χαρά των Ουκρανών είχε όνομα και επίθετο: Βίκτορ Τσιγκάνκοφ! Πρόκειται για τον 20χρονο ποδοσφαιριστή που σκόραρε κατά της ΑΕΚ και παρά το νεαρό της ηλικίας του έχει ήδη λάβει το ρόλο του λίντερ της Ντιναμό Κιέβου.

Ο ποδοσφαιριστής στον οποίο βασίζει πολλά το ουκρανικό ποδόσφαιρο, υπήρξε... θύμα καλοσχεδιασμένης "απαγωγής" από την Ντιναμό για να μην πάει στην Σαχτάρ το 2010, και δικαιώνει αυτούς που "έτρεξαν" τη μεταγραφή του.

Είναι ήδη διεθνής με την ανδρών της Ουκρανίας, ενώ με τη φανέλα της αντιπάλου της ΑΕΚ μετράει 52 συμμετοχές, 13 γκολ και 13 ασίστ!

Ο νέος Μπέιλ είναι Ουκρανός!

Σε σχετικό αφιέρωμα που είχε πραγματοποιήσει για χάρη του η επίσημη σελίδα της UEFA, τον χαρακτήρισαν νέο... Μπέιλ, και βασικό παράγοντα σε μελλοντική αναγέννηση της εθνικής Ουκρανίας.

News 24/7

24MEDIA NETWORK