Ο σεφ του Ντε Μπράινε, παίρνει σε μία μέρα όσα εσείς σε ένα μήνα!

Νέα μόδα ή απαραίτητο εργαλείο για τη δουλειά τους; Οι κορυφαίοι άσοι της Πρέμιερ Λιγκ συνεργάζονται με διάσημους σεφ έτσι ώστε να τους ετοιμάζουν τα γεύματα τους. Οι μισθοί βέβαια προκαλούν... πονοκέφαλο.

Ο σεφ του Ντε Μπράινε, παίρνει σε μία μέρα όσα εσείς σε ένα μήνα!

Όταν αμείβεσαι με 10.000.000€ ανά σεζόν, το να ξοδέψεις 100.000€ - 120.000€ το χρόνο για την προσωπική σου διατροφή δεν μοιάζει με υπερβολικό ποσό. Ειδικότερα όταν μιλάμε για αθλητές που το σώμα αποτελεί και το εργαλείο της δουλειάς τους.

Στην περίπτωση κορυφαίων ποδοσφαιριστών της Πρέμιερ Λιγκ βέβαια τα πράγματα... ξεφεύγουν. Αστέρες όπως οι Κέβιν Ντε Μπράινε, Πολ Πογκμπά, Χάρι Κέιν και Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς πληρώνουν μέχρι και 500€ την ημέρα σε γνωστούς διατροφολόγους/σεφ, έτσι ώστε να πηγαίνουν στο σπίτι τους και να τους... μαγειρεύουν.

Ακριβώς όσος είναι δηλαδή ο βασικός μισθός στην Ελλάδα μετά φόρων ( 586 Ευρώ μεικτά)! Βέβαια τα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά αν κρίνουμε από τις επιδόσεις του Χάρι Κέιν, κάτι που παραδέχεται και ο ίδιος.

"Νομίζω τον τελευταίο χρόνο άλλαξα πολλά εκτός γηπέδου όσον αφορά τη διατροφή μου. Κάτι έκανε κλικ μέσα μου και σκέφτηκα πως η καριέρα του ποδοσφαιριστή είναι πολύ σύντομη, οπότε πρέπει κάθε μέρα να προσπαθείς. Έτσι, έχω σεφ στο σπίτι που μου ετοιμάζει το σωστό φαγητό", είπε αρχικά ο Άγγλος επιθετικός της Τότεναμ και συνέχισε:

"Δεν μπορείς να προπονηθείς σκληρά όταν υπάρχουν συνεχόμενα παιχνίδια, οπότε πρέπει να βρεις άλλες πηγές ενέργειας όπως το φαγητό. Υπάρχει ένας τύπος που έρχεται στο σπίτι και μου εξηγεί τι και πως να τρώω. Τι φαγητό πριν και μετά τους αγώνες έτσι ώστε να ετοιμάσω το σώμα μου".

ΤΟΝ ΚΟΥΒΑΛΗΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ

Στην περίπτωση του Πολ Πογκμπά, ο Γάλλος έφερε από την Ιταλία σεφ με τον οποίο γνωριζόταν από την περίοδο που αγωνιζόταν στην Γιουβέντους, ο οποίος όχι μόνο του μαγείρευε, αλλά προσπαθούσε να τον διδάξει τα... μυστικά της κουζίνας.

Το 2015 ο Τζόντζο Σέλβι είχε δημοσιεύσει... αγγελία στα social media όπου ζητούσε σεφ να του μαγειρεύει επτά ημέρες την εβδομάδα συγκεκριμένα γεύματα έτσι ώστε να διατηρήσει τη φόρμα του. Μάλιστα προσέφερε 75.000€ το χρόνο στον... τυχερό!

Ο πιο γνωστός σεφ στο "νησί" που έχει και τη μεγαλύτερη... πέραση είναι ο Τζόνι Μαρς, ο οποίος έχει δουλέψει με τα μεγαλύτερα ονόματα στην Πρέμιερ Λιγκ. Το πελατολόγιο του περιλαμβάνει μεταξύ άλλων τους Τζον Τέρι, Κέβιν Ντε Μπράινε, Ιλκάι Γκουντογκάν και Τρόι Ντίνι.

News 24/7

24MEDIA NETWORK