"Μάχη" στο Μενίδι μεταξύ οπαδών της ΑΕΚ και του Άρη!

Σοβαρά επεισόδια έλαβαν χώρα στο Μενίδι πριν από την αναμέτρηση του Άρη με τον Αχαρναϊκό, όταν οπαδοί της ΑΕΚ επιτέθηκαν σε Αρειανούς!

Χαμός έγινε στο Μενίδι πριν τη σέντρα της αναμέτρησης του Άρη με τον Αχαρναϊκό. Κι αυτό γιατί οργανωμένοι οπαδοί του Άρη δέχθηκαν επίθεση από μερίδα οπαδών της ΑΕΚ που τους περίμενε κοντά στο γήπεδο του Αχαρναϊκού και δεν τους επέτρεψε να πλησιάσουν.

Ακολούθησε μάχη, κάηκαν αυτοκίνητα ενώ έγιναν και σοβαρές υλικές ζημιές κοντά στο Δημαρχείο της πόλης. Παράλληλα περίπου 100 οπαδοί της ΑΕΚ μπήκαν στο γήπεδο και κινήθηκαν προς το μέρος που κάθονταν Αρειανοί, φώναζαν συνθήματα κατά του Άρη και υπέρ της ΑΕΚ.

Οι οπαδοί του Άρη που δέχθηκαν την επίθεση δεν κατάφεραν να μπουν στο γήπεδο και πήραν το δρόμο του γυρισμού για τη Θεσσαλονίκη! Η Αστυνομία καθυστέρησε αρκετά, αλλά μετά από επέμβασή της κατάφερε να κατευνάσει τα πνεύματα.

Για την ιστορία, ο Άρης πήρε τη νίκη με 2-1 κόντρα στον Αχαρναϊκό.

* Η φωτογραφία είναι αρχείου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Πέρασε και από το Μενίδι ο Άρης

Μπάσκετ

Το Μεγάλο, Φιλερικό Λεξικό του Μπάσκετ

Μεγάλο ερμηνευτικό λεξικό μπάσκετ, από τον Γιάννη Φιλέρη. Τώρα που η μπασκετική χρονιά βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, αξίζει να την παρακολουθήσετε χωρίς να ρωτάτε "τί είπε", "τι λέει", "τι σημαίνει".