"Άνευ αιτιολογίας" η απόλυση Υφαντή στην ΕΠΟ

Στον μέχρι πρότινος διευθυντή του αγωνιστικού τμήματος της Ομοσπονδίας η Επιτροπή Εξομάλυνσης χρέωσε το μπάχαλο που έγινε στους ορισμούς της τρίτης αγωνιστικής των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας, την προηγούμενη εβδομάδα, αν και αυτοί φέρονται να έγιναν από υπάλληλο της Ομοσπονδίας και όχι από τον ίδιο.

Η ΕΠΟ είχε ορίσει...νύχτα τους αγώνες Σπάρτη - Ολυμπιακός, Αγροτικός Αστέρας-Ξάνθη και Αιγινιακός-Αστέρας Τρίπολης, σε γήπεδα που δεν διέθεταν προβολείς ενώ στους αγώνες Πανσερραϊκός - Πανιώνιος, Χανιά - Πλατανιάς, "υποχρέωναν" την ομάδα της Νέας Σμύρνης και τα Χανιά να δώσει αγώνα χωρίς να τηρούνται τα δύο πλήρη 24ωρα χωρίς παιχνίδι που προβλέπει ο ΚΑΠ.

Στην ερώτηση του Χρήστου Υφαντή, που ήταν υπάλληλος της ΕΠΟ για 20 χρόνια, αλλά και του συλλόγου υπαλλήλων της ΕΠΟ, η Επιτροπή Εξομάλυνσης απάντησε ότι η απόλυση έγινε «άνευ αιτιολογίας».

Α.ΠΛ.

Ζαν Πρες

Ο Γιώργος Μπόγρης ξέρει μπάσκετ

Ο Γιάννης Φιλέρης εξηγεί στο Ζαν Πρες γιατί η έκρηξη του Γιώργου Μπόγρη δεν είναι έκπληξη. Μιλάνε το παρελθόν, οι αριθμοί και το background του διεθνούς σέντερ του Ολυμπιακού.

Face Control

Ο Βιεϊρίνια βάζει γκολ για κούπες

Ο Βιεϊρίνια 'έσβησε' τον Πρίγιοβιτς. Το γκολ-φάουλ στην Τρίπολη, στο ίδιο λεπτό με τον περασμένο Μάη, ήταν επίδειξη ανωτερότητας. Οπως ακριβώς στο ΟΑΚΑ με την ΑΕΚ. Γκολ τίτλου.