"Άνευ αιτιολογίας" η απόλυση Υφαντή στην ΕΠΟ

Στον μέχρι πρότινος διευθυντή του αγωνιστικού τμήματος της Ομοσπονδίας η Επιτροπή Εξομάλυνσης χρέωσε το μπάχαλο που έγινε στους ορισμούς της τρίτης αγωνιστικής των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας, την προηγούμενη εβδομάδα, αν και αυτοί φέρονται να έγιναν από υπάλληλο της Ομοσπονδίας και όχι από τον ίδιο.

Η ΕΠΟ είχε ορίσει...νύχτα τους αγώνες Σπάρτη - Ολυμπιακός, Αγροτικός Αστέρας-Ξάνθη και Αιγινιακός-Αστέρας Τρίπολης, σε γήπεδα που δεν διέθεταν προβολείς ενώ στους αγώνες Πανσερραϊκός - Πανιώνιος, Χανιά - Πλατανιάς, "υποχρέωναν" την ομάδα της Νέας Σμύρνης και τα Χανιά να δώσει αγώνα χωρίς να τηρούνται τα δύο πλήρη 24ωρα χωρίς παιχνίδι που προβλέπει ο ΚΑΠ.

Στην ερώτηση του Χρήστου Υφαντή, που ήταν υπάλληλος της ΕΠΟ για 20 χρόνια, αλλά και του συλλόγου υπαλλήλων της ΕΠΟ, η Επιτροπή Εξομάλυνσης απάντησε ότι η απόλυση έγινε «άνευ αιτιολογίας».

Α.ΠΛ.

Face Control

Στην Arsenal ο Ηλίας έμαθε να διασκεδάζει

Ξέρεις τι ισχύει για τα παρασκήνια. Όταν είναι καλά, βγαίνει προς τα έξω. Πόσω μάλλον όταν η 'παράσταση' αφορά μια ομάδα νεαρών που διασκεδάζουν. Αυτό έμαθε να κάνει στην Arsenal o Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης.

Face Control

Ο Μαρτίνς βάζει δύσκολα στον εαυτό του

Ο Πέδρο Μαρτίνς ακόμα ψάχνεται, ακόμα 'χτίζει' και το κάνει σε μία κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος. Ο κόσμος του Ολυμπιακού, όμως, αντέχει δεύτερη σερί χρονιά χωρίς πρωτάθλημα; Ιδού η απορία...