Απολύσεις στην ΕΠΟ για τις γκάφες στο Κύπελλο

Από το τηλέφωνο καθώς είχε άδεια έμαθε την απόλυση του ο γενικός διευθυντής της ΕΠΟ Χρήστος Υφαντής, που αποτελεί παρελθόν από την Ομοσπονδία έπειτα από 20 χρόνια.

Η ανακοίνωση της Επιτροπή Εξομάλυνσης αναφέρει ότι εφεξής το σύνολο των αρμοδιοτήτων της διεύθυνσης αγωνιστικού, πόστο στο οποίο ήταν ο Χρήστος Υφαντής, αναλαμβάνει ο Ζήσης Βρύζας ο οποίος “θα παραδώσει άμεσα στην διοικούσα επιτροπή εισήγηση αναδιάρθρωσης της Διεύθυνσης, η οποία έχει, μεταξύ άλλων, και την ευθύνη διοργάνωσης του Κυπέλλου Ελλάδος. Η διοικούσα επιτροπή αποφάσισε την αναβάθμιση της εποπτείας της Διεύθυνσης, προκειμένου, υπό καινούργιο πλαίσιο λειτουργίας και στελέχωσης, να προασπιστεί συνολικά η αξιοπιστία των διοργανώσεων της”.

Στην ΕΠΟ μπορεί να το διαψεύδουν και να σημειώνουν ότι πλέον μετά τις αλλαγές στην διεύθυνση αγωνιστικού ο Χρήστος Υφαντής δεν θα είχε ουσιαστικό ρόλο, αλλά η συγκεκριμένη απόφαση που πάρθηκε από την Επιτροπή Εξομάλυνσης που συνεδρίασε το μεσημέρι της Παρασκευής 9/12, έχει σχέση με τις γκάφες που έγιναν πρόσφατα στους ορισμούς των αγώνων της 3ης αγωνιστικής του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο Χρήστος Υφαντής είναι στους 34 κατηγορούμενους για την υπόθεση της “εγκληματικής οργάνωσης” αλλά η πρόταση του εισαγγελέα Σταμάτη Δασκαλόπουλου είναι απαλλακτική για την περίπτωση του.

Α.ΠΛ.

Longread

Η 11άδα των κοντών μάγων της μπάλας

Το Contra.gr επέλεξε 11 ποδοσφαιριστές ως 1μ70, μικρούς στο μάτι, που όμως άφησαν το αποτύπωμά τους στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Ψηφίστε στο poll τον, κατά τη γνώμη σας, κορυφαίο όλων!