Απολύσεις στην ΕΠΟ για τις γκάφες στο Κύπελλο

Από το τηλέφωνο καθώς είχε άδεια έμαθε την απόλυση του ο γενικός διευθυντής της ΕΠΟ Χρήστος Υφαντής, που αποτελεί παρελθόν από την Ομοσπονδία έπειτα από 20 χρόνια.

Απολύσεις στην ΕΠΟ για τις γκάφες στο Κύπελλο

Η ανακοίνωση της Επιτροπή Εξομάλυνσης αναφέρει ότι εφεξής το σύνολο των αρμοδιοτήτων της διεύθυνσης αγωνιστικού, πόστο στο οποίο ήταν ο Χρήστος Υφαντής, αναλαμβάνει ο Ζήσης Βρύζας ο οποίος “θα παραδώσει άμεσα στην διοικούσα επιτροπή εισήγηση αναδιάρθρωσης της Διεύθυνσης, η οποία έχει, μεταξύ άλλων, και την ευθύνη διοργάνωσης του Κυπέλλου Ελλάδος. Η διοικούσα επιτροπή αποφάσισε την αναβάθμιση της εποπτείας της Διεύθυνσης, προκειμένου, υπό καινούργιο πλαίσιο λειτουργίας και στελέχωσης, να προασπιστεί συνολικά η αξιοπιστία των διοργανώσεων της”.

Στην ΕΠΟ μπορεί να το διαψεύδουν και να σημειώνουν ότι πλέον μετά τις αλλαγές στην διεύθυνση αγωνιστικού ο Χρήστος Υφαντής δεν θα είχε ουσιαστικό ρόλο, αλλά η συγκεκριμένη απόφαση που πάρθηκε από την Επιτροπή Εξομάλυνσης που συνεδρίασε το μεσημέρι της Παρασκευής 9/12, έχει σχέση με τις γκάφες που έγιναν πρόσφατα στους ορισμούς των αγώνων της 3ης αγωνιστικής του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο Χρήστος Υφαντής είναι στους 34 κατηγορούμενους για την υπόθεση της “εγκληματικής οργάνωσης” αλλά η πρόταση του εισαγγελέα Σταμάτη Δασκαλόπουλου είναι απαλλακτική για την περίπτωση του.

Α.ΠΛ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK