Έβαλε τα κλάματα ο Μπίκας!

Το Contra.gr... τρύπωσε στα γραφεία της ΕΠΟ και έχει όλο το ρεπορτάζ για τις αντιδράσεις του Μπίκα, όταν πληροφορήθηκε πως έκαψαν το σπίτι του. Τι έλεγε, πως αποχώρησε μαζί με Τσαχειλίδη-Καλύβα αλλά και τι συνέβη στο συγκρότημα κατοικιών στην Ιερισσό.

Έβαλε τα κλάματα ο Μπίκας!
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Κατέρρευσε ο Γιώργος Μπίκας το πρωί στα Γραφεία της ΕΠΟ, όταν ενημερώθηκε τηλεφωνικά πως το σπίτι του στην Ιερισσό Χαλκιδικής είχε καταστραφεί στο μεγαλύτερο μέρος του από φωτιά! Το γεγονός πως οι δικοί του άνθρωποι δεν διέτρεξαν κίνδυνο επειδή από το προηγούμενο βράδυ βρισκόντουσαν στην Θεσσαλονίκη, τον ανακούφισε αλλά δεν τον ηρέμησε.

Σε κάποια στιγμή, λοιπόν, σύμφωνα με απόλυτα αξιόπιστες πληροφορίες του Contra.grο Μπίκας μέσα στα γραφεία έβαλε τα κλάματα. Μονολογώντας:

"τι άλλο να κάνω; Δεν μπορώ... Πάει, τελείωσα από το ποδόσφαιρο...Θέλω να κοιμάμαι ήσυχος τα βράδια..."!

Λίγη ώρα αργότερα ο Μπίκας μαζί με τους Τσαχειλίδη - Καλύβα αποχωρούσαν από το Πάρκο Γουδή. Το γεγονός πως αποχαιρετούσαν τους υπάλληλους - και όχι μόνο - της ΕΠΟ σαν να μην τους ξαναέβλεπαν μάλλον έδειξε και τις προθέσεις τους να επιμείνουν στις παραιτήσεις τους.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η πυρκαγιά προκλήθηκε στο συγκρότημα κατοικιών όπου βρίσκεται η μόνιμη κατοικία του Γιώργου Μπίκα στον Ιερισσό Χαλκιδικής. Εκτός από το δικό του σπίτι έχουν καεί μάλιστα ακόμη τρία!

Ο Γιώργος Μπίκας από χθες το απόγευμα είχε έρθει στην Αθήνα. Αρχικά για να κάνει τους ορισμούς των διαιτητών στηνFootball Leagueκαι την Γ΄ Εθνική, όπως δηλαδή είχε υποσχεθεί. Στην διάρκεια της χθεσινής βραδιάς σύμφωνα με πληροφορίες αυτός και οι Τσαχειλίδης – Καλύβας είχαν ενδώσει στις πιέσεις και στις εγγυήσεις που τους δόθηκαν ( ακόμη και για 24ωρη αστυνομική προστασία) και ήταν έτοιμοι να ανακαλέσουν τις παραιτήσεις τους.

Ώσπου τους... πρόλαβε η πυρκαγιά στο σπίτι του Μπίκα. Το γεγονός μάλιστα πως ο τελευταίος δεν περίμενε το πόρισμα για τα αίτια, φανερώνει πως την συνδέει με το ποδόσφαιρο...

Α. ΠΛ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΕΝΤΟΛΗ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΗ από τον Κουτσοκούμνη!
"Καμία υποχώρηση απέναντι στην Μαφία"
Καταδικάζει και τη νέα επίθεση ο Ολυμπιακός

News 24/7

24MEDIA NETWORK