Μπρίφινγκ στο Προεδρικό για Βασιλειάδη!

Χωρίς να έχει αναλάβει ακόμα επισήμως καθήκοντα (καθώς η παράδοση-παραλαβή θα γίνει τη Δευτέρα στις 10:00) ο Γιώργος Βασιλειάδης έπεσε κατευθείαν στα βαθιά.

Η κρίση στην ΚΕΔ με τις παραιτήσεις των μελών της μετά τις απειλές που δέχθηκαν ανάγκασαν τον νέο υφυπουργό Αθλητισμού να έχει άμεσο...μπρίφινγκ ενημέρωσης με τον προκάτοχό του στο Προεδρικό Μέγαρο κατά την ορκωμοσία του νέου κυβερνητικού σχήματος!

Ο κ. Βασιλειάδης ζήτησε ενημέρωση για όλα τα τρέχοντα από τον Σταύρο Κοντονή και ο τελευταίος του ανέλυσε διεξοδικά την κατάσταση και ότι έχει συμβεί μέχρι σήμερα. Αλλωστε η δήλωση του...νέου είχε τη συλλογιστική του απερχόμενου.

Ο Κοντονής επικοινώνησε αργότερα και με τον Γιώργο Μπίκα από τον οποίο ζήτησε να ανακαλέσει την παραίτηση χωρίς όμως να τα καταφέρει.

Ν.Γ.

Face Control

Στην Arsenal ο Ηλίας έμαθε να διασκεδάζει

Ξέρεις τι ισχύει για τα παρασκήνια. Όταν είναι καλά, βγαίνει προς τα έξω. Πόσω μάλλον όταν η 'παράσταση' αφορά μια ομάδα νεαρών που διασκεδάζουν. Αυτό έμαθε να κάνει στην Arsenal o Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης.

Face Control

Ο Μαρτίνς βάζει δύσκολα στον εαυτό του

Ο Πέδρο Μαρτίνς ακόμα ψάχνεται, ακόμα 'χτίζει' και το κάνει σε μία κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος. Ο κόσμος του Ολυμπιακού, όμως, αντέχει δεύτερη σερί χρονιά χωρίς πρωτάθλημα; Ιδού η απορία...