Ο Κουτσοκούμνης, το μωράκι και τα ονόματα…

Χρόνο για να περάσει με το μωράκι του θα έχει το Σαββατοκύριακο ο Κωστάκης Κουτσοκούμνης όπως έγραψε την Πέμπτη 20/10 το Contra.gr. Ο Κύπριος εκπρόσωπος της FΙFΑ θα έρθει την Δευτέρα στην Ελλάδα και όχι νωρίτερα, για να μπει στην τελική ευθεία η "Επιτροπή Εξομάλυνσης".

Τα ονόματα φαίνεται ότι έχουν αποφασιστεί μετά από επαφές που είχε ο Κωστάκης Κουτσοκούμνης με τον γενικό γραμματέα της UEFA Θόδωρο Θεοδωρίδη τις τελευταίες ημέρες.

Ο ίδιος ο πρόεδρος της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου πάντως, συνιστά υπομονή… "Ξεκίνησε η τρελή εποχή της ονοματολογίας!!! Υπομονή..." αναφέρει το post του στον λογαριασμό του στο Facebookτο οποίο πάντως, είχε παραμείνει αδρανές από την προηγούμενο Κυριακή. Πράγμα ασυνήθιστο αφού ο Κουτσοκούμνης είναι fun των social media.

Μετά το post συγκεκριμένο post ο Κουτσοκούμνης ξαναχτύπησε καθώς ανέβασε φωτογραφία του μαζί με τον νέο πρόεδρο της UEFA Αλεκσάντερ Τσέφεριν σημειώνοντας… "Αποδεικνύεται χρυσή επιλογή...".

Όσο για την ονοματολογία, ο εκπρόσωπος της FIFA αναφέρεται στο όνομα του Άγγελου Χαριστέα που ακούγεται τελευταία για την "Επιτροπή Eξομάλυνσης". Ο πρώην διεθνής επιθετικός ωστόσο, το τελευταίο διάστημα ζει μόνιμα στο Αμστερνταμ με την οικογένεια του οπότε η περίπτωση του μάλλον δεν υφίσταται. Εκτός αν τα παρατήσει όλα και έρθει στην Ελλάδα μέχρι τον Μάιο για χάρη της ΕΠΟ.

Α. ΠΛ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Δευτέρα έρχεται ο Κουτσοκούμνης και "τελειώνει" η ΕΠΟ  
Τελικά ποιος έλεγε ψέματα κ. Κοντονή;  
Διαφωνία στη συμμαχία ενόψει της άφιξης Κουτσοκούμνη