Ο Κουτσοκούμνης, το μωράκι και τα ονόματα…

Χρόνο για να περάσει με το μωράκι του θα έχει το Σαββατοκύριακο ο Κωστάκης Κουτσοκούμνης όπως έγραψε την Πέμπτη 20/10 το Contra.gr. Ο Κύπριος εκπρόσωπος της FΙFΑ θα έρθει την Δευτέρα στην Ελλάδα και όχι νωρίτερα, για να μπει στην τελική ευθεία η "Επιτροπή Εξομάλυνσης".

Τα ονόματα φαίνεται ότι έχουν αποφασιστεί μετά από επαφές που είχε ο Κωστάκης Κουτσοκούμνης με τον γενικό γραμματέα της UEFA Θόδωρο Θεοδωρίδη τις τελευταίες ημέρες.

Ο ίδιος ο πρόεδρος της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου πάντως, συνιστά υπομονή… "Ξεκίνησε η τρελή εποχή της ονοματολογίας!!! Υπομονή..." αναφέρει το post του στον λογαριασμό του στο Facebookτο οποίο πάντως, είχε παραμείνει αδρανές από την προηγούμενο Κυριακή. Πράγμα ασυνήθιστο αφού ο Κουτσοκούμνης είναι fun των social media.

Μετά το post συγκεκριμένο post ο Κουτσοκούμνης ξαναχτύπησε καθώς ανέβασε φωτογραφία του μαζί με τον νέο πρόεδρο της UEFA Αλεκσάντερ Τσέφεριν σημειώνοντας… "Αποδεικνύεται χρυσή επιλογή...".

Όσο για την ονοματολογία, ο εκπρόσωπος της FIFA αναφέρεται στο όνομα του Άγγελου Χαριστέα που ακούγεται τελευταία για την "Επιτροπή Eξομάλυνσης". Ο πρώην διεθνής επιθετικός ωστόσο, το τελευταίο διάστημα ζει μόνιμα στο Αμστερνταμ με την οικογένεια του οπότε η περίπτωση του μάλλον δεν υφίσταται. Εκτός αν τα παρατήσει όλα και έρθει στην Ελλάδα μέχρι τον Μάιο για χάρη της ΕΠΟ.

Α. ΠΛ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Δευτέρα έρχεται ο Κουτσοκούμνης και "τελειώνει" η ΕΠΟ  
Τελικά ποιος έλεγε ψέματα κ. Κοντονή;  
Διαφωνία στη συμμαχία ενόψει της άφιξης Κουτσοκούμνη  

Longread

Οι 11 κορυφαίοι Βραζιλιάνοι της Ελλάδας

Το Contra.gr επέλεξε και σας παρουσιάζει τους 11 καλύτερους Βραζιλιάνους που έχουν αγωνιστεί στην Ελλάδα. Χωρίς σύστημα, με τον Πάουλο Κάμπος στον πάγκο! Ψηφίστε τον κορυφαίο κατά τη γνώμη σας!