Οι "απειλές" στους παράγοντες, το μωράκι και το κερί του Μπίκα

Ο Κωστάκης Κουτσοκούμνης ζήτησε... ηρεμία από τους παράγοντες των ομάδων για την διαιτησία, φέρνοντας το παράδειγμα της Θάτσερ! Δεν ξέχασε το μωράκι του, ενώ όλα τα λεφτά στη συνέντευξη Τύπου ήταν η ατάκα του Γιώργου Μπίκα.

Ηρεμία και αυτοσυγκράτηση ζήτησε ο Κωστάκης Κουτσοκούμνης προς τους παράγοντες των ομάδων, σε πηγαδάκι με τους δημοσιογράφους μετά το τέλος της συνέντευξης Τύπου - παρουσίαση των μελών της επιτροπής εξομάλυνσης.

Αναφορικά με τις αντιδράσεις των ομάδων και των παραγόντων για τη διαιτησία τόνισε τι θα γίνει εφόσον αυτές συνεχιστούν. "Και η Θάτσερ όταν ήθελε να σταματήσει την βία, από τους παράγοντες ξεκίνησε", είπε ενώ στη συνέχεια δεν ξέχασε να αναφερθεί στο... μωράκι του:

"Φεύγω γιατί με περιμένει και το μωράκι στην Κύπρο. Έχω να το πάω κάπου", με τους παρευρισκόμενους να χαμογελούν. 

ΔΙΑΨΕΥΣΗ ΚΑΙ ΤΡΟΜΕΡΗ ΑΤΑΚΑ ΜΠΙΚΑ

Στη συνέχεια ο πρόεδρος της κυπριακής ομοσπονδίας διέψευσε τα σενάρια, σύμφωνα με τα οποία η αμοιβή των μελών θα είναι της τάξης των 15.000€ μηνιαίως, λέγοντας πως θα πληρώνονται ορισμένα έξοδα. 

Από την πλευρά του ο νέος υπεύθυνος διαιτησίας, Γιώργος Μπίκας, δήλωσε πως ανέλαβε το ρόλο αφού αποδέχθηκαν τους όρους του, ενώ πέταξε και την κορυφαία ατάκα πως άναψε ένα κεράκι σε εκκλησία ερχόμενος στα γραφεία της ΕΠΟ.

ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΙΣΠΑΝΙΚΟ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ

Τέλος ο Κωστάκης Κουτσικούμνης ανακοίνωσε την κατάργηση του ισπανικού μοντέλου διαιτησίας και έδωσε την ανάθεση στον κ. Μπίκα, ο οποίος θα έχει εν λευκώ τους ορισμούς ενώ έχει στην εξουσιοδότηση να κάνει αλλαγές στον πίνακα διαιτητών.

Αλ. Π.

Columns

Ο Γιάννης δεν μίλησε μόνο για τον Θανάση

Με αφορμή τη ρατσιστική επίθεση στον Θανάση Αντετοκούνμπο, ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης εξηγεί την αναγκαιότητα της παρέμβασης του Γιάννη κυρίως για λογαριασμό των ανώνυμων θυμάτων του ρατσισμού.

Longread

Ελλάδα-Ρωσία 1-0: "10 και 11 πέφτουν για πεν."

Μετά από 25 χρόνια, ο δημιουργός Νιόπλιας, ο σκόρερ Μαχλάς και ο ρεπόρτερ αγωνιστικού χώρου Γιάννης Καραλής αναπολούν και διηγούνται στο Contra.gr την ιστορία της τεράστιας νίκης επί των Ρώσων (1-0).