Πρόεδρος και Διοικούσα Επιτροπή μέσω... interview!

Ο Κωστάκης Κουτσοκούμνης ήταν αποκαλυπτικός στον Χρήστο Μπάλλο, του Sport 24 Radio 103,3 Πόσα μέλη θα έχει η νέα“Κυβέρνηση” της ΕΠΟ; Με ποια διαδικασία θα συγκροτηθεί; Θα είναι ο ίδιος Επίτροπος; Και τι εννοούσε λέγοντας: “όσα διαβάζω στην Ελλάδα είναι βλακείες”;

Πρόεδρος και Διοικούσα Επιτροπή μέσω... interview!
koutsokoumnis ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Χρήστος Μπάλλος, δημοσιογράφος και παραγωγός του Sport24 Radio 103,3, επικοινώνησε τηλεφωνικά το πρωί με τον πρόεδρο της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου, Κωστάκη Κουτσοκούμνη κι αυτός φρόντισε να δώσει απαντήσεις σε ερωτήματα και δημοσιεύματα, αναφορικά με την” “επόμενη μέρα” στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ο αρχικά ευδιάθετος Κωστάκης Κοτσοκούμνης “ανέβασε” στροφές μόλις η κουβέντα πήγε στα δημοσιεύματα ελληνικών ΜΜΕ που “δίνουν” τις εξελίξεις” στο ελληνικό ποδόσφαιρο. “Όσαδιαβάζω είναι βλακείες. Τα δημοσιεύματα που μου λες και τα ξέρω απέχουν από την πραγματικότητα. Για παράδειγμα λένε ότι την Δευτέρα θα είμαι στην Ελλάδα. Και αυτοί που το ξέρουν;”, αναρωτήθηκε ο πρόεδρος της ΚΟΠ, ο οποίος συμπλήρωσε πάντως ότι μέσα στην εβδομάδα θα είναι στην χώρας μας.

Ο Κωστάκης Κουτσοκούμνης αρνήθηκε στον Χρήστο Μπάλλο ότι θα έχει τον ρόλο του Επίτροπου στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ωστόσο η εμπλοκή του θα είναι άμεση στις εξελίξεις που θα “τρέξουν” από εδώ και πέρα. Εξηγώντας ότι θα είναι πρόεδρος της διεθνούς Επιτροπής που θα έχει την εποπτεία σε όλα τα ελληνικά ποδοσφαιρικά θέματα.

Όσον αφορά στις φήμες, σενάρια, δημοσιεύματα που προεξόφλησαν εξελίξεις με διάφορους νόμους: “δεν θα έρθουμε για να ακυρώσουμε κάτι, αλλά θα εξετάσουμε την νομοθεσία και ακολούθως θα κάνουμε τις ανάλογες εισηγήσεις”,εξήγησε ο Κωστάκης Κουτσοκούμνης, θέλοντας να προσδιορίσει ακριβώς τον ρόλο της Επιτροπής που... έρχεται! Από ο τι αντιλαμβάνεστε βέβαια είναι σε πλήρη... ευθυγράμμιση με τον Σταύρο Κοντονή και την ελληνική Πολιτεία.

Ποιοι θα “τρέξουν” την όλη την διαδικασία; Ποιοι θα είναι οι εκλεκτοί της FIFA, που θα αναλάβουν να... ξελασπώσουν το ελληνικό ποδόσφαιρο; Θα γίνει blackjack (όπως απαιτεί το Καταστατικό) ή θα είναι λιγότεροι από 21 εκείνοι που θα μπουν ηγηθούν της ΕΠΟ;

''Δεν υπάρχει συγκεκριμένος αριθμός, δεν είναι αυτό το άγχος μου”, υποστήριξε ο Κωστάκης Κουτσοκούμνης, για να συμπληρώσει, “μπορεί να είναι ένας, δύο ή και... 35. Στην Αργεντινή όταν πήγαμε βάλαμε 4μελη Επιτροπή”!

Το πιο εντυπωσιακό είναι η αποκάλυψη Κουτσοκούμνη για την διαδικασία που θα ακολουθηθεί για την συγκρότηση – σύνθεση της Διοικούσας Επιτροπής που θα “τρέξει” την ΕΠΟ τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι του 2017. “Οι υποψήφιοι θα περάσουν από κανονική συνέντευξη σαν να πρόκειται να πάρουν θέση στελέχους σε ιδιωτική εταιρεία...”!!

News 24/7

24MEDIA NETWORK