Το διαιτητικό παίζει... μπάλα για Βασάρα

Η ΕΠΟ αποφάσισε να ορίσει τον Κύρο Βασάρα ως επιδιαιτητή στην τριμελή επιτροπή ορισμού της ΚΕΔ αλλά η απόφαση αυτή θα κριθεί στο διαιτητικό δικαστήριο ποδοσφαίρου.

Εκεί προσέφυγε η ΕΠΣ Θεσσαλίας και ζητάει  την ακύρωση όλων των αποφάσεων που πήρε η Ομοσπονδία από την ημέρα που επιδόθηκε το αμετάκλητο βούλευμα στην ΕΠΟ για την έκπτωσή των έξι κατηγορούμενων στην υπόθεση της "καρτας υγείας" μεταξύ των οποίων και ο Γιώργος Γκιρτζίκης επειδή θεωρεί ότι ως έκπτωτοι δεν μπορούν να παίρνουν αποφάσεις.

Στο τελευταίο Δ.Σ. της ομοσπονδίας πάντως, ο συνταγματολόγος Νίκος Αλιβιζάτος είχε γνωμοδοτήσει ότι μέχρι την λήξη του 15θημέρου που δίνει ο νόμος, στις 9 Σεπτεμβρίου, ο Γ. Γκιρτζίκης και τα άλλα πέντε μέλη που παραπέμπονται σε δίκη (Τοπολιάτης, Μαζαράκης, Καραμελίδης,  Προύντζος, Οικονομίδης), μπορούν να συμμετέχουν στα συμβούλια και να παίρνουν αποφάσεις.

Α.Π.

Ήμουν Μέσα

Όταν μας έφτυναν στο Αμπντί Ιπεκτσί

Ολυμπιακός και Εφές έχουν παίξει 41 φορές στην Ευρωλίγκα στο τελευταίο τέταρτο του αιώνα και ο Γιάννης Φιλέρης θυμάται την πρώτη μονομαχία τους. Όταν ο Ιωαννίδης θύμιζε τον Νικηταρά τον Τουρκοφάγο.