Το... μωράκι του Κουτσοκούμνη αναρωτιέται για την ασφάλεια στην Ελλάδα!

Το ελληνικό ποδόσφαιρο "καίγεται", σύσσωμη η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας υπέβαλλε την παραίτηση της μετά τις απειλές που δέχθηκε το βράδυ της Παρασκευής ο Γιάννης Τσαχειλίδης αλλά ο Κωστάκης Κουτσοκούμνης προτού πάρει τις αποφάσεις του για το ελληνικό ποδόσφαιρο είπε να μας τρολάρει και πολύ καλά μας κάνει.

"Το μωράκι ερωτά. Είναι ασφαλές να έρθω Ελλάδα;;; Την ενδιαφέρει η απάντηση... Καλό Σαββατοκύριακο να έχετε όλοι, φίλοι και φίλες. Εμείς αύριο θα πάμε παραλία.." ανέφερε σε σχόλιο του στον λογαριασμό που διατηρεί στο facebook ο εκπρόσωπος της FIFA στο ελληνικό ποδόσφαιρο που στο παρελθόν έχει δηλώσει ότι τα Σαββατοκύριακα θα ασχολείται με το μωράκι του μόνο.

Μόνο το προηγούμενο Σάββατο έκανε μία εξαίρεση καθώς βρέθηκε στην Ελλάδα για να παρουσιάσει την Επιτροπή Εξομάλυνσης. Το Σαββατοκύριακο που διανύουμε ανήκει στο μωράκι...

A.ΠΛ.

Ολυμπιακός

Ξορκίζοντας τον Κόντε

Ο Γιάννης Φιλέρης θυμάται το γκολ του Κόντε και πιστεύει ότι το φάντασμα του προ 20ετίας αποκλεισμού ξορκίστηκε οριστικά από το ευτυχισμένο Καραϊσκάκη στο 3-1 του Φορτούνη.

Longread

Οι 11 κορυφαίοι Βραζιλιάνοι της Ελλάδας

Το Contra.gr επέλεξε και σας παρουσιάζει τους 11 καλύτερους Βραζιλιάνους που έχουν αγωνιστεί στην Ελλάδα. Χωρίς σύστημα, με τον Πάουλο Κάμπος στον πάγκο! Ψηφίστε τον κορυφαίο κατά τη γνώμη σας!