Τον απολύουν από την ΕΠΟ χωρίς να ξέρουν το όνομα του!

Με απόφαση FIFA και Επιτροπής Εξομάλυνσης τίθεται εκτός ΕΠΟ υπάλληλος που επί σειρά ετών είχε κομβικό ρόλο στα τεκταινόμενα. Μόνο που ο πρόεδρος μπέρδεψε το μικρό του όνομα...

Τον απολύουν από την ΕΠΟ χωρίς να ξέρουν το όνομα του!
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Είκοσι χρόνια στην ΕΠΟ, τον γνωρίζουν μέχρι και οι πέτρες, όχι όμως ο πρόεδρος της Επιτροπής Εξομάλυνσης Ιωάννης Δρόσος. Ούτε φυσικά η FIFA.

Για τον διευθυντή αγωνιστικού Χρήστο Υφαντή ο λόγος, στον οποίο την Τρίτη 13/12 θα κοινοποιηθεί η απόλυση του. Απόλυση που -σύμφωνα με τον πρόεδρο της Επιτροπής Εξομάλυνσης- έχει την σφραγίδα της παγκόσμιας ομοσπονδίας. " Υπάρχει μία εισήγηση για απόλυση του... Δημήτρη Υφαντή", είπε χαρακτηριστικά στη συνεδρίαση της Επιτροπής, την προηγούμενη Παρασκευή, κάνοντας (και αυτός) λάθος στο όνομα. Δεν ήξερε, δεν ρώταγε;

Στον επί σειρά ετών υπάλληλο της Ομοσπονδίας που κατά πολλούς έλυνε και έδενε (κυρίως) τα τελευταία χρόνια στην ΕΠΟ, χρεώνουν το μπάχαλο που είχε γίνει την προηγούμενη εβδομάδα στους ορισμούς των αγώνων της 3ης αγωνιστικής στο Κύπελλο, αν και, όπως ειπώθηκε, δεν τους είχε κάνει ο ίδιος αλλά μία υπάλληλος. Ο ίδιος όμως, πλήρωσε το μάρμαρο ως προϊστάμενος του τμήματος.

Οι κακές γλώσσες πάντως λένε ότι το τελευταίο διάστημα είχε μπει στο περιθώριο και δεν θ' αργούσε η ώρα που θα έβλεπε την πόρτα της εξόδου.

Α.ΠΛ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Με μία βαλίτσα στο χέρι ο Μπίκας

News 24/7

24MEDIA NETWORK