Επιστροφή στην... πατρίδα για πρώην πράσινο

Ποδοσφαιριστής που αποκτήθηκε ως αμυντική... κολώνα από τον Παναθηναϊκό και αποχώρησε σε χρόνο d.t. δεν στέριωσε ούτε στη νέα του ομάδα, με αποτέλεσμα να τον στείλουν πίσω στην Ισπανία! Διαβάστε ποιος είναι.

Επιστροφή στην... πατρίδα για πρώην πράσινο
panathinaikos omadiki ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Το καλοκαίρι του 2015 ο Παναθηναϊκός αναζητούσε έναν ηγέτη στην αμυντική γραμμή, μετά την αποχώρηση του Γκόρντον Σίλντενφελντ για την Ντιναμό Ζάγρεμπ.

Μετά από... σκληρές διαπραγματεύσεις και... σφήνα της Μπεσίκτας, οι πράσινοι απέκτησαν τον Σάντσεθ με 800.000€ το χρόνο! Ο έμπειρος Ισπανός δεν μπόρεσε να κάνει τη διαφορά και το επόμενο καλοκαίρι υπέγραψε στην Ρουμπίν Καζάν.

Όπως αποδείχθηκε, ο Σάντσεθ δεν στέριωσε ούτε εκεί. Έχασε παιχνίδια λόγω τραυματισμών, ενώ την εφετινή περίοδο πρόλαβε και έπαιξε μόλις σε μία αναμέτρηση από τις συνολικά οκτώ που έχουν πραγματοποιηθεί.

Έτσι, ο 31χρονος πλέον άσος αποφάσισε να επιστρέψει στην... πατρίδα Ισπανία για λογαριασμό της Εσπανιόλ, που τον απέκτησε με τη μορφή δανεισμού. Θυμίζουμε πως ο Σάντσεθ είχε αρχίσει την καριέρα του από την Εσπανιόλ, όπου αποτέλεσε παιδί των ακαδημιών της.

News 24/7

24MEDIA NETWORK