Ντιλέινι: Οι προτάσεις από Νταρουσάφακα και Μπαρτσελόνα και η αναμονή για το NBA

Ο Μάλκομ Ντιλεϊνι εξακολουθεί να κυνηγά την επόμενη πρόκληση της καριέρας του στην άλλη όχθη του Ατλαντικού και συγκεκριμένα στο ΝΒΑ.

Ντιλέινι: Οι προτάσεις από Νταρουσάφακα και Μπαρτσελόνα και η αναμονή για το NBA

Για να υπογράψει όμως στο καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου θα πρέπει να βρεθεί ομάδα που θα του δώσει καθαρά περισσότερα απ ό 2εκ το χρόνο. Το νούμερο δεν είναι τυχαίο. Αυτή είναι η μεγαλύτερη πρόταση που έχει από Ευρωπη μεριά.

Την έχει καταθέση στην πλευρά του παίκτη η Νταρουσάφακα του Ντέιβιντ Μπλατ ο οποίος επιθυμεί διακαώς τον Αμερικανό σκόρερ στην ομάδα του. Οι Τούρκοι λοιπόν, που δεν άγχονται με τον παράγοντα χρήμα, προσφέρουν 2εκ ετησίως!

Η Μπαρτσελόνα, η οποία από ότι φαίνεται καταλήγει στον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους για το θέμα του προπονητή, από την πλευρά της δεν φτάνει σ' αυτό το ύψος. Προσφέρει 1,2 το χρόνο αλλά και την ικανοποίηση στον παίκτη ότι θα φορέσει μία φανέλα ιστορική και ότι θα ζει στο ευχάριστο περιβάλλον της Βαρκελώνης.

Προσώρας πάντως τις ευρωπαϊκές προτάσεις ο Ντιλέινι τις έχει παγώσει περιμένοντας την καλή προσφορά από το ΝΒΑ. Αν δεν του προκύψει όμως, δεν θα διστάσει να πει το ναι σ' αυτόν που θα του δώσει τα περισσότερα χρήματα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK