Φωτογραφία μυστήριο Νεϊμάρ με Μέσι!

Τι δουλειά έχουν μαζί Λιονέλ Μέσι και Νεϊμάρ Τζούνιορ; Ο Βραζιλιάνος ανέβασε φωτογραφία στο Instagram που είναι... αγκαλιά με τον Αργεντινό και έβαλε... φωτιά στο ίντερνετ. "Σπουδαία πράγματα θα συμβούν", έγραψε και μας έβαλε σε σκέψεις.

FILE - In this July 13, 2017, file photo, FC Barcelona's Lionel Messi, left, and Neymar pose with their new jersey during a press conference in Tokyo.   Neymar is not for sale, according to Barcelona President Josep Bartomeu. Speaking Thursday, July 20, 2017 during an interview at The Associated Press, Bartomeu said: "He is not on the market." (AP Photo/Eugene Hoshiko, File)
messi neymar AP IMAGES

Αυτή την περίοδο ο Νεϊμάρ βρίσκεται στην Βραζιλία και δουλεύει με σκοπό να ξεπεράσει τον τραυματισμό που υπέστη με τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν, έτσι ώστε να είναι έτοιμος ενόψει του Μουντιάλ της Ρωσίας.

Ή μήπως όχι; Η φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram δεν γνωρίζουμε που τραβήχτηκε ή πότε, όμως έχει τρελάνει τους φίλους των Μπαρτσελόνα και Παρί. Γιατί;

Γιατί είναι μαζί με τον Λιονέλ Μέσι και γράφει στην λεζάντα: " Όταν εγώ και ο φίλος μου Μέσι είμαστε μαζί, τότε συμβαίνουν ωραία πράγματα! Ήδη σας είπα πολλά. Μείνετε συντονισμένοι"!

Τι εννοεί ο Βραζιλιάνος... ποιητής δεν γνωρίζουμε, αλλά σε κάτι διαφημιστικό πάει το μυαλό μας. Να επιστρέψει στην Μπαρτσελόνα πάντως, ούτε με... θαύμα δεν πρόκειται. Αυτή την περίοδο τουλάχιστον.

Φωτογραφία μυστήριο Νεϊμάρ με Μέσι!

AP Photo/Eugene Hoshiko

News 24/7

24MEDIA NETWORK