Η γκολάρα αλά...Ζιντάν, η τρέλα με τη φανέλα του Αζάρ και ο οπαδός με το μπουρνούζι!

Ο Μπονούτσι που έγινε Ζιντάν στην προπόνηση, η μανία των οπαδών της Τσέλσι για τη φανέλα του Εντέν Αζάρ, τα πέντε λεπτά που "έκαψαν" την Γιουβέντους και ο οπαδός της Ρόμα με το... μπουρνούζι! Ο Βαγγέλης Σταματόπουλος σας παρουσιάζει τα παλαβά γεγονότα που σημάδεψαν το ΣΚ που μας πέρασε (PHOTOS+VIDEOS).

Η γκολάρα αλά...Ζιντάν, η τρέλα με τη φανέλα του Αζάρ και ο οπαδός με το μπουρνούζι!

Η αθλητική επικαιρότητα "πλημμυρίζει" καθημερινά από ειδήσεις και γεγονότα από το διεθνή χώρο, κάποια εκ των οποίων πάντως είναι άκρως παράξενα και γαργαλιστικά και το Contra.gr τα εντόπισε και σας τα σερβίρει στο πιάτο.

Πάμε να δούμε το κορυφαία του Σαββατοκύριακου που πέρασε...

ΤΑ ΠΕΝΤΕ ΛΕΠΤΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ...

Η Γιουβέντους πίεσε από το πρώτο ως το τελευταίο λεπτό την Κιέβο Βερόνα και στο φινάλε πανηγύρισε μία δίκαιη νίκη (σκόρερ οι Κεντίρα και Ιγκουαΐν) που την κράτησε στο -1 από την πρωτοπόρο Νάπολι, όμως οι "εχθροί" της βρήκαν και πάλι ευκαιρία να... ξεσαλώσουν. Όχι για το γεγονός πως η ομάδα του Στέφανο Σορεντίνο τελείωσε το ματς με 9 παίκτες λόγω των αποβολών των Μπαστιέν και Κατσατόρε αλλά εξαιτίας της απόφασης του διαιτητή Μαρέσκα να μην κρατήσει καθυστερήσεις...

Ενώ αρχικά έδειξε πέντε λεπτά έξτρα χρόνου, στη συνέχεια, και αφού πρώτα έγινε μία συννενόηση του τέταρτου διαιτητή με τους δύο πάγκους, έστειλε τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια στο 90' και κάτι... δευτερόλεπτα! Ο διαιτητής υποστήριξε πως το έκανε έχοντας πάρει τη συναίνεση των δύο ομάδων (με το σκορ στο 2-0 για την Γιουβέντους και τους γηπεδούχους να έχουν μείνει με 9), με τον τεχνικό της Κιέβο Ρολάντο Μαράν να δηλώνει όμως άγνοια και τα social media να... παίρνουν φωτιά με ειρωνικά σχόλια.

Η γκολάρα αλά...Ζιντάν, η τρέλα με τη φανέλα του Αζάρ και ο οπαδός με το μπουρνούζι!

Ο ΣΚΟΡΕΡ ΜΕΡΤΕΝΣ ΞΕΡΕΙ ΑΠΟ... ΕΥΣΤΟΧΟ ΧΙΟΥΜΟΡ

Η Μπολόνια έφερε σε δύσκολη θέση τη Νάπολι παίρνοντας το προβάδισμα στο "Σαν Πάολο" μετά από μόλις 26 δευτερόλεπτα αγώνα με τον Ροντρίγκο Παλάσιο, όμως η ομάδα του Σάρι δεν ήταν διατεθειμένη να αφήσει την κορυφή και με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ντρις Μέρτενς (δύο γκολ) έκανε την ανατροπή και με το 3-1 πήρε τη νίκη. Ο Βέλγος φορ κατάφερε πάντως να "σκοράρει" και στο... τρίτο ημίχρονο με τρομερό ποστάρισμα που έκανε στη σελίδα του στο Instagram. Δίπλα σε φωτογραφία του από τον αγώνα όπου ο φακός τον έχει "τσακώσει" σαν να τον ενοχλεί κάτι, έγραψε "Όταν κάποιος κλ@@ει στις εξέδρες", δανειζόμενος την ατάκα από την ιστοσελίδα "Sporthouse group".

ΤΡΕΛΑ ΜΕ ΤΟΥ ΑΖΑΡ ΤΗ ΦΑΝΕΛΑ

Την προηγούμενη εβδομάδα η Τσέλσι διέλυσε εκτός έδρας την Μπράιτον και ο Εντέν Αζάρ έκλεψε την παράσταση στο φινάλε του αγώνα, όταν πλησίασε ένα παιδί που του είχε ζητήσει τη φανέλα του και του την έδωσε. Πλέον, βλέποντας πως ο Βέλγος άσος είναι αρκετά γενναιόδωρος, και άλλοι φίλοι των Λονδρέζων αποφάσισαν να επιστρατεύσουν το ίδιο "τρικ", με αποτέλεσμα στις εξέδρες του "Στάμφορντ Μπριτζ" να υπάρχουν χαρτόνια κατά τη διάρκεια του αγώνα FA Cup με την Νιούκαστλ που ζητούσαν το ίδιο πράγμα: τη φανέλα του Αζάρ!

A fans holds a sign asking Chelsea's Eden Hazard for his shirt in French before the English FA Cup fourth round soccer match between Chelsea and Newcastle United at Stamford Bridge stadium in London, Sunday, Jan. 28, 2018 . (AP Photo/Alastair Grant)
A fans holds a sign asking Chelsea's Eden Hazard for his shirt in French before the English FA Cup fourth round soccer match between Chelsea and Newcastle United at Stamford Bridge stadium in London, Sunday, Jan. 28, 2018 . (AP Photo/Alastair Grant) AP PHOTO/ALASTAIR GRANT

Η ΓΚΟΛΑΡΑ ΤΟΥ ΜΠΟΝΟΥΤΣΙ ΣΤΟΝ ΝΤΟΝΑΡΟΥΜΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ...

Η Μίλαν φαίνεται πως βρίσκεται σε καλό φεγγάρι αν κρίνει κανείς από το γεγονός ότι κόντρα στην Λάτσιο πήρε τη νίκη (2-1) και πανηγύρισε για πρώτη φορά τη φετινή σεζόν τρεις συνεχόμενες νίκες, ωστόσο για τον Λεονάρντο Μπονούτσι η καλή φόρμα πιστοποιείται και στις προπονήσεις. Απόδειξη το γκολ που πέτυχε κόντρα στον Αντόνιο Ντοναρούμα, με πολλά ιταλικά ΜΜΕ να θυμούνται το γκολ του Ζιντάν στον τελικό του Champions League το 2002 κόντρα στην Λεβερκούζεν...

ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΙ ΑΦΟΣΙΩΜΕΝΟΣ ΤΙΦΟΖΟ

Η Ρόμα κέρασε φαρμάκι τους οπαδούς της αφού μετά την ισοπαλία με 1-1 στην Γένοβα μεσοβδόμαδα με την Σαμπντόρια (εξ αναβολής ματς) έχασε και στην Ρώμη από τους "μπλουτσερκιάτι" με 1-0, ωστόσο υπάρχει μία παρηγοριά για τους Ρωμαίους και αυτή έρχεται από μία φωτογραφία. Η συγκεκριμένη κάνει το γύρο του κόσμου μέσω του διαδικτύου και δείχνει έναν φανατικό οπαδό της να την στηρίζει στις εξέδρες φορώντας... μπουρνούζι. Ο έρωτας για μία ομάδα μπορεί να σε κάνει να χάσεις τα λογικά σου, δεν συμφωνείτε;

Η γκολάρα αλά...Ζιντάν, η τρέλα με τη φανέλα του Αζάρ και ο οπαδός με το μπουρνούζι!

Η ΚΡΙΣΗ ΤΗΣ ΙΝΤΕΡ ΔΕΝ ΧΑΛΑΕΙ ΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΙΚΑΡΝΤΙ

Η Ίντερ δεν λέει να... συνέλθει και παρά το γεγονός ότι προηγήθηκε κόντρα στην ΣΠΑΛ δέχτηκε την ισοφάριση στο 90' με αυτογκόλ, κάτι που σημαίνει πως μετράει πλέον 4 σερί ισοπαλίες και επτά χωρίς νίκη (5 ισοπαλίες-2 ήττες). Αυτό βέβαια δεν είναι αρκετό γιανα χαλάσει τις διακοπές της κυρίας Ικάρντι, με την σέξι Γουάντα Νάρα να απολαμβάνει στιγμές χαλάρωσης στην πατρίδα της (Αργεντινή) και να το γνωστοποιεί μέσω Instagram.

Sunday #atardecer #sunset

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Wanda nara (@wanda_icardi) στις

Summer argentino

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Wanda nara (@wanda_icardi) στις

News 24/7

24MEDIA NETWORK