Ο "Τεννές" της Πορτογαλίας, κάνει ακριβώς ότι και ο δικός μας Μπάμπης Τεννές!

Υπάρχει προπονητής στην Πορτογαλία, που όπως ο δικός μας Μπάμπης Τεννές, θεωρείται "γκουρού" στο να ανεβάζει ομάδες στη μεγάλη κατηγορία. Φέτος, έμεινε στο τιμόνι του συλλόγου που προβίβασε και κέρδισε ταυτόχρονα την παραμονή! Ακριβώς ότι πάει να κάνει και... πραγματικός Τεννές.

Ο "Τεννές" της Πορτογαλίας, κάνει ακριβώς ότι και ο δικός μας Μπάμπης Τεννές!

Το καλοκαίρι που μας πέρασε σας είχαμε παρουσιάσει τον Βίτορ Ολιβέιρα. Ένα προπονητή που θεωρείται... ειδικός στο να ανεβάζει ομάδες από τη δεύτερη στην πρώτη κατηγορία, όμως σχεδόν ποτέ δεν έπαιρνε την ευκαιρία να τις καθοδηγήσει στα μεγάλα σαλόνια. Κάτι σας θυμίζει όλο αυτό;

Είναι μία ανάλογη πορεία με αυτή του δικού μας Μπάμπη Τεννέ. Του έμπειρου τεχνικού με μπόλικα... γαλόνια στη Football League. Και οι δυο τη σεζόν 2017-2018 πήραν το ΟΚ να συνεχίσουν σε Λαμία και Πορτιμονένσε αντίστοιχα, με αρκετούς όμως να τους δίνουν ημερομηνία... λήξης!

Αμ δε! Η Πορτιμονένσε τα πηγαίνει εξαιρετικά στην Πορτογαλία και μάλιστα έχει απόσταση εννέα βαθμών από την επικίνδυνη ζώνη (Εστορίλ), ενώ η Λαμία από την άλλη πλευρά έξι (Κέρκυρα). Όχι μόνο έμειναν δηλαδή, αλλά έχουν σχεδόν πετύχει το στόχο τους.

Ο Μπάμπης Τεννές πάντως τα κατάφερε με την... τρίτη. Βλέπετε τόσο με την Κέρκυρα όσο και με τον Παναιτωλικό ανέβηκε και συνέχισε στην Super League, όμως μετά από 12 και 19 αγωνιστικές αντίστοιχα... απολύθηκε.

Η δικαίωση άργησε λίγο, αλλά ήρθε...

Γ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK