"Πόρτα" στο Βέλγιο και Euro από τη Ρώμη μέχρι το... Μπακού!

Το Euro 2020 θα είναι διαφορετικό απ' όλα τα προηγούμενα! Το ποδόσφαιρο εξελίσσεται και οι διοργανώσεις αλλάζουν στο 100%. Ξεχάστε αυτά που ξέρετε γιατί το επόμενο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα θα πραγματοποιηθεί σε έξι ομίλους από τη μία άκρη της "Γηραιάς Ηπείρου" στην άλλη.

"Πόρτα" στο Βέλγιο και Euro από τη Ρώμη μέχρι το... Μπακού!

Τα... τίμια Euro που διοργάνωνε μία χώρα άντε δύο μας τελειώσαν. Το επόμενο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα θα πραγματοποιηθεί συνολικά σε 12 διαφορετικές πόλεις της "Γηραιάς Ηπείρου".

Η UEFA ανακοίνωσε το απόγευμα της Πέμπτης (7/12) πως το Euro 2020 θα... σπάσει σε έξι ομίλους και οι ομάδες θα αγωνίζονται ανά την Ευρώπη με "περίεργα"... παντρέματα όπως στον πρώτο όμιλο που οι αγώνες θα γίνουν σε Ρώμη και Μπακού!!!

Το ευτράπελο στην όλη υπόθεση είναι ότι από την πρώτη φάση αποκλείστηκε το προηγμένο και πλούσιο Βέλγιο! Ο λόγος; Για τα δεδομένα της συγκεκριμένης χώρας... αστείος.

Οι Βρυξέλλες τέθηκαν εκτός γιατί δεν ήταν σωστοί όσον αφορά στον προγραμματισμό που έκαναν για την κατασκευή του Eurostadium. Τα ματς του Βελγίου μεταφέρθηκαν όλα στο Λονδίνο.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΟΜΙΛΟΙ:

ΓΚΡΟΥΠ Α: ΡΩΜΑ - ΜΠΑΚΟΥ

ΓΚΡΟΥΠ Β: ΑΓΙΑ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ - ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ

ΓΚΡΟΥΠ Γ: ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ - ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΗ

ΓΚΡΟΥΠ Δ: ΛΟΝΔΙΝΟ - ΓΛΑΣΚΩΒΗ

ΓΚΡΟΥΠ ΣΤ: ΜΠΙΛΜΠΑΟ - ΔΟΥΒΛΙΝΟ

ΓΚΡΟΥΠ Ε: ΜΟΝΑΧΟ - ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ

Photo Credits: AP Photo/Frank Augstein

News 24/7

24MEDIA NETWORK