Απίστευτη αγγελία: "Πωλείται ο Λουκάκου για 85 λίρες"

Η απροθυμία του Ρομελού Λουκάκου να ανανεώσει με την Έβερτον, έκανε ένα εξοργισμένο Άγγλο φίλαθλο να... λάβει τα μέτρα του. Δείτε τι σκαρφίστηκε (PHOTO).

Μπορεί ο Ρομελού Λουκάκου να είναι ένας από τους καλύτερους επιθετικούς στο Νησί και να αξίζει εκατομμύρια... όμως μπορείς κανείς να τον αγοράσει για... 85 λίρες.

Ναι, ακριβώς αυτό την αγγελία δημοσίευσε σε εφημερίδα (Liverpool Echo) ένας εξοργισμένος φίλαθλος της Έβερτον, ο οποίος έχει... βαρεθεί το σίριαλ με την ανανέωση του συμβολαίου του Βέλγου στράικερ.

"ΡΟΜΕΛΟΥ ΛΟΥΚΑΚΟΥ. Κορυφαίος ποδοσφαιριστής, ανεπιθύμητος στην Έβερτον. Πολύ καλή τιμή. Διεθνής!!! 85 λίρες. Η Έβερτον ο θείος Μπιλ ή ο Φαράντ Μασίρι θα δεχθούν την κλήση", γράφει η συγκεκριμένη αγγελία.

Δείτε την:

 

Face Control

Στην Arsenal ο Ηλίας έμαθε να διασκεδάζει

Ξέρεις τι ισχύει για τα παρασκήνια. Όταν είναι καλά, βγαίνει προς τα έξω. Πόσω μάλλον όταν η 'παράσταση' αφορά μια ομάδα νεαρών που διασκεδάζουν. Αυτό έμαθε να κάνει στην Arsenal o Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης.

Face Control

Ο Μαρτίνς βάζει δύσκολα στον εαυτό του

Ο Πέδρο Μαρτίνς ακόμα ψάχνεται, ακόμα 'χτίζει' και το κάνει σε μία κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος. Ο κόσμος του Ολυμπιακού, όμως, αντέχει δεύτερη σερί χρονιά χωρίς πρωτάθλημα; Ιδού η απορία...