Δεν είναι στη Πόλη αλλά στη... πόλη του ο Σλούκας

Kανένα ιδιαίτερο άγχος για το μέλλον του φαίνεται να έχει ο Κώστας Σλούκας. Ο Ελληνας γκαρντ βρίσκεται στην πόλη του, τη Θεσσαλονίκη και περιμένει χωρίς πίεση τις εξελίξεις.

EUROLEAGUE / FINAL-4 2017 / ÑÅÁË ÌÁÄÑÉÔÇÓ - ÖÅÍÅÑÌÐÁ×ÔÓÅ / REAL MADRID - FENERBAHCE (ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / Eurokinissi Sports)
EUROLEAGUE / FINAL-4 2017 / ÑÅÁË ÌÁÄÑÉÔÇÓ - ÖÅÍÅÑÌÐÁ×ÔÓÅ / REAL MADRID - FENERBAHCE (ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Κώστας Σλούκας είναι τη δεδομένη στιγμή ένα από τα πιο “καυτά” ονόματα στο ευρωπαϊκό μπάσκετ, λόγω της ρευστότητας που επικρατεί αναφορικά με το μέλλον του.

Άλλοι τον περιμένουν πίσω στον Πειραιά, άλλοι τον σκέφτονται στα πράσινα, όμως εκείνοι που θα του... δείξουν το δρόμο δεν είναι άλλοι από τους κατόχους της Ευρωλίγκας, στους οποίους και ανήκει.

Αρκετοί περίμεναν ότι αυτές τις ημέρες ο Σλούκας θα βρισκόταν στη Πόλη, περιμένοντας να ξεκαθαρίσει το τοπίο με τους ανθρώπους της Φενέρμπαχτσε.

Μπορεί τις επόμενες ημέρες να βρεθεί εκεί, αλλά την Τρίτη βρέθηκε στην... πόλη του.

Ο 27χρονος γκαρντ – και τρις πρωταθλητής Ευρώπης σε συλλογικό επίπεδο – βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη και χαλαρώνει, ενώ παράλληλα προετοιμάζεται να ζυγίσει τις καταστάσεις που θα δημιουργηθούν για να πάρει τις αποφάσεις του για το επόμενό του συμβόλαιο.

ΤΣΑΚ

News 24/7

24MEDIA NETWORK