"Κιτρινίζει" το Βερολίνο

Μπορεί να μην υπάρχει, όπως το 2009, στο Βερολίνο ελληνική ομάδα που εγγυάται και την οικονομική επιτυχία και τις γεμάτες εξέδρες, αλλά η παρουσία της Φενέρ ηρέμησε τους διοργανωτές.

"Κιτρινίζει" το Βερολίνο

Στο Βερολίνο ο κόσμος δεν έχει τρέλα να πάει σε μια τέτοια διοργάνωση, ειδικά με την ανεργία κοντά στο 15-20% και με πολλές μουσικές εκδηλώσεις που προτιμά η νεολαία. Συνεπώς οι διοργανωτές ήθελαν μια ομάδα με κόσμο. Δυστυχώς (και για εμάς) ελληνική ομάδα δεν πήγε, έτσι η Φενέρ έσωσε την κατάσταση στο 14000 θέσεων "Ο2 Αρένα".

Η κάθε ομάδα θα πάρει αρχικά από 1.400 εισιτήρια σύμφωνα με τις πληροφορίες και τα άλλα είναι κλεισμένα μέσω ίντερνετ, ενώ ένας αριθμός μοιράζεται από τους διοργανωτές στην τοπική κοινωνία. Φυσικά θα γίνουν οι γνωστές ανταλλαγές εισιτηρίων μεταξύ οπαδών που δεν πέρασε η ομάδα τους. Το παρών θα δώσουν πάντως και Έλληνες που πάντα ταξιδεύουν για την αγάπη τους για το μπάσκετ.

Από εκεί και πέρα οι πληροφορίες λένε ότι η ΤΣΣΚΑ θα έχει 800-1000 φίλους της, η πρωτάρα Κουμπάν του Μπαρτζώκα περίπου 800, αφού έχει καμιά 300αριά που την ακολουθούν σχεδόν παντού και η Λαμποράλ περίπου 1000. Η Φενέρ με τον πολύ κόσμο θα στείλει περιπου 2000 από την Τουρκία, ενώ θα έχει και την συμπαράσταση πολλών Τούρκων που ζουν στο Βερολίνο! Ετσι η "Ο2 Αρένα" θα "κιτρινίσει" από τους φιλους της Φενέρμπαχτσε που κερδίζουν αυτή την μάχη.

Σ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK