Ταξίδι - αστραπή και... Athens by night για τον Ομπράντοβιτς

Τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς πάντα θα τον μαγεύει η ασύγκριτη νυχτερινή ζωή της Αθήνας. Οι... δύο κυριακάτικες στάσεις του προπονητή της Φενέρμπαχτσε στην πρωτεύουσα και η ώρα... αναχώρησης.

Ταξίδι - αστραπή και... Athens by night για τον Ομπράντοβιτς

Όλα τα προλαβαίνει, αν θέλει, ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Πρώτα έδιωξε τον Μαχμούτογλου από τον πάγκο, μετά οδήγησε τη Φενέρμπαχτσε σε μια επιβλητική, όσο και επεισοδιακή, νίκη επί της Τράμπζονσπορ και κατόπιν ταξίδεψε στην Αθήνα για μια βόλτα από τα... μπουζούκια.

Η γεμάτη Κυριακή του "Ζοτς" ολοκληρώθηκε στην ελληνική πρωτεύουσα.

Ο κορυφαίος Ευρωπαίος προπονητής, μετά το μεσημεριανό παιχνίδι της ομάδας του στην Τραπεζούντα και το επιβλητικό 119-90, πήρε το... πρώτο αεροπλάνο από την Κωνσταντινούπολη για την αγαπημένη Αθήνα του προκειμένου να δει οικεία πρόσωπα σε στέκια που σύχναζε παλιότερα.

Η αρχή τον βρήκε κέντρο. Κολωνάκι μεριά, πίνοντας τα πρώτα ποτά στο "Rock" παρέα με λίγους καλούς φίλους. Όσο, άλλωστε, ήταν στην Ελλάδα ήταν θαμώνας του εν λόγω χώρου, μια κυριακάτικη συνήθεια που σπάνια άλλαζε.

Πάντως ο Ομπράντοβιτς φρόντισε να περάσει σχετικά απαρατήρητος, αφού κάθισε σε μια γωνιά για να μην δώσει στόχο.

Εκεί που δεν απέφυγε τις χαιρετούρες και τις φωτογραφίες ήταν στο "ΥΤΟΝ", το νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται ο Νίκος Βέρτης. Φυσικά και δεν ήρθε στην Αθήνα για να κοιμηθεί νωρίς ο πρώην προπονητής του Παναθηναϊκού, ο οποίος πήρε θέση στη δεύτερη σειρά των κεντρικών τραπεζιών (με την ίδια παρέα) και απόλαυσε αφενός τις επιτυχίες του Έλληνα καλλιτέχνη αφετέρου ένα από τα ακριβότερα και σπανιότερα ουίσκι.

Μέχρι τι ώρα διήρκησε το Athens by night; Ως τις 5 το ξημέρωμα. Από την Αθήνα οι πρώτες πτήσεις για την Πόλη ήταν στις 7:20 και στις 9:55 το πρωί.

Σ.Γ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK