Ο Ομπράντοβιτς κέρδισε το σεβασμό με την ενέργειά του μόλις έληξε το ματς!

Την ένατη Euroleague της καριέρας του σήκωσε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς, με τη Φενέρ να επικρατεί του Ολυμπιακού 80-64. Ωστόσο η ενέργειά του μετά τη λήξη του τελικού είναι άξια χειροκροτήματος.

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÔÅËÉÊÏÓ / ÖÅÍÅÑÌÐÁ×ÔÓÅ - ÏÓÖÐ / EUROLEAGUE / FINAL / FENERBAHCE - OLYMPIAKOS (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÔÅËÉÊÏÓ / ÖÅÍÅÑÌÐÁ×ÔÓÅ - ÏÓÖÐ / EUROLEAGUE / FINAL / FENERBAHCE - OLYMPIAKOS (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Έχει βαρεθεί να σηκώνει Ευρωλίγκες ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Ο κόουτς της Φενέρμπαχτσε κατέκτησε φέτος την 9η κούπα του, επικρατώντας στον τελικό του Ολυμπιακού με 80-64.

Ωστόσο το πρώτο πράγμα που έκανε με το που έληξε το παιχνίδι ήταν να αναγνωρίσει τον αντίπαλο. Άφησε τον πάγκο και τους παίκτες του και πήγε αμέσως δίπλα, εκεί που βρίσκονταν οι "ερυθρόλευκοι" και συνεχάρη τον κόουτς Σφαιρόπουλο και έναν έναν τους παίκτες του Ολυμπιακού.

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÔÅËÉÊÏÓ / ÖÅÍÅÑÌÐÁ×ÔÓÅ - ÏÓÖÐ / EUROLEAGUE / FINAL / FENERBAHCE - OLYMPIAKOS (ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / Eurokinissi Sports)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÔÅËÉÊÏÓ / ÖÅÍÅÑÌÐÁ×ÔÓÅ - ÏÓÖÐ / EUROLEAGUE / FINAL / FENERBAHCE - OLYMPIAKOS (ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Φυσικά έφτασε και στο σημείο που ήταν οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ κύριοι Αγγελόπουλοι τους οποίους συνεχάρη για την φετινή προσπάθεια της ομάδας τους.

News 24/7

24MEDIA NETWORK