Στην Πόλη για τον τελικό ο Μαρινάκης

Σύμφωνα με πληροφορίες που διέρρευσαν αργά το βράδυ του Σαββάτου, τον αποψινό τελικό ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη Φενέρ θα παρακολουθήσει και ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ, όπως έχει ξανασυμβεί στο παρελθόν, σε Final-4 σκοπεύει να βρεθεί ως απλός φίλαθλος στο πλευρό της ομάδας μπάσκετ και να τη στηρίξει στην προσπάθειά της να φέρει την τέταρη Ευρωλίγκα στην Ελλάδα.

Αυτός είναι και ο λόγος που δεν επέστρεψε στην Αθήνα από το Λονδίνο όπου βρισκόταν τις τελευταίες ημέρες για να τακτοποιήσει τις λεπτομέρειες του deal με τη Νότιγχαμ Φόρεστ, ενώ είχε και κάποιες συναντήσεις για το θέμα του νέου προπονητή στον Ολυμπιακό.

Από την Αγγλία επρόκειτο να πετάξει με προορισμό την Πόλη και τον τελικό. Από εκεί θα επιστρέψει τη Δευτέρα και θα βάλει μπρος τις όποιες εκκρεμότητες για τον σχεδιασμό της επόμενης σεζόν με πρώτο και σημαντικότερο το θέμα του κόουτς...

ΓΕΩ

Μπάσκετ

Το Μεγάλο, Φιλερικό Λεξικό του Μπάσκετ

Μεγάλο ερμηνευτικό λεξικό μπάσκετ, από τον Γιάννη Φιλέρη. Τώρα που η μπασκετική χρονιά βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, αξίζει να την παρακολουθήσετε χωρίς να ρωτάτε "τί είπε", "τι λέει", "τι σημαίνει".