Κοπέλα Νασρί: "Γαμ...ται η Γαλλία και ο Ντεσάμπ"

Λίγα λεπτά μετά την ανακοίνωση των εκλεκτών του Ντεσάμπ για το Μουντιάλ της Βραζιλίας και την είδηση ότι ο Νασρί δεν βρίσκεται στη σχετική λίστα, η κοπέλα του άσου της Σίτι ξέσπασε με αναρτήσεις της στο twitter κατά της Γαλλίας και του Γάλλου εκλέκτορα.

Κοπέλα Νασρί: "Γαμ...ται η Γαλλία και ο Ντεσάμπ"

Συγκεκριμένα η Ανάρα Ατάνες, έγραψε στο twitter της: "Γαμ..ται η Γαλλία και ο Ντεσάμπ", εκφράζοντας την αγανάκτησή της. Τα μηνύματα που έλαβε αμέσως μετά την ανάρτησή της, ήταν κυρίως συμπαράστασης. Με τον κόσμο να συμμερίζεται τον εκνευρισμό της και να απαντά στους ίδιους τόνους.

Για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις η Βρετανίδα επανέλαβε τα λεγόμενά της τέσσερα λεπτά αργότερα με νέα ανάρτησή της, καθιστώντας σαφές ότι εννοεί όσα λέει. Το πράγμα χειροτέρευσε ακόμα περισσότερο στη συνέχεια: χρήστης του twitter της είπε πως δεν δείχνει κλάση το να προσβάλλεις ένα έθνος και η απάντηση της Ατάνες ήταν "ναι, θα προσβάλω ένα έθνος ρατσιστών!"

Δείτε τις σχετικές ανάρτησεις της Ατάνες:

Λίγο αργότερα το μοντέλο από τη Βρετανία εξήγησε πως δεν είναι έξαλλη επειδή θα έχει συντροφιά το αγόρι της για δύο μήνες, αλλά επειδή υπάρχει ένα επίπεδο σεβασμού που θα έπρεπε να κρατηθεί, χωρίς βέβαια να εξηγήσει το χαρακτηρισμό για τη Γαλλία.

Το παραλήρημα τελείωσε με τη φράση "καλύτερα να ήσουν Ισπανός".

Στην παρακάτω φωτογραφία η Ατάνες αγκαλιά με τον Νασρί και το ζεύγος Νεγρέδο, ποζάρουν στη φιέστα της Σίτι...

Για όσους θεωρούν ότι είναι απρεπής η συμπεριφορά της, μπορούν να δουν την θηλυκή πλευρά της στην παρακάτω ανάρτηση...

Τον Νοέμβριο του 2013, κανείς δεν ανέμενε όπως φαίνεται αυτή την εξέλιξη. Η σύντροφος του Σανιά είχε αναρτήσει μια φωτογραφία μαζί με τις συντρόφους των Ριμπερί, Γιορίς και Νασρί και έλεγε "Βραζιλία ερχόμαστε". Ο Σανιά, ο Γιορίς και ο Ριμπερί πάνε Βραζιλία, όμως η Ατάνες και ο Νασρί, μένουν στη Γαλλία. Η κοπέλα του Σανιά μάλιστα παρενέβη κατά τη διάρκεια του ξεσπάσματος της "φίλης" της και σχολίασε με ένα αμφιλεγόμενο γέλιο. Όπως η ίδια έσπευσε να ξεκαθαρίσει αργότερα, το γέλιο της δεν είχε σχέση με το ξέσπασμα της Ατάνες, αλλά ήταν απάντηση σε μια προηγούμενη συζητήσή τους.

News 24/7

24MEDIA NETWORK