Ξανά στα όπλα ο Καρέλης...

H περιπέτεια της Ισπανίας αποτελεί πια παρελθόν για τον Νίκο Καρέλη. Ο Ελληνας φορ, μετά την επιστροφή του στο Βέλγιο, προπονείται κανονικότατα και ετοιμάζεται για δράση σε Γκενκ και Εθνική.

Genk's Nikos Karelis, right, moves to score against Sassuolo oalkeeper Andrea Consigli during the Europa League Group stage F soccer match between Genk and Sassuolo at the Cristal Arena in Genk, Belgium, Thursday, Sept. 29, 2016. (AP Photo/Geert Vanden Wijngaert)
Καρέλης AP PHOTO/GEERT VANDEN WIJNGAERT

Mετά την περιπέτεια που είχε με την υγεία του ο Νίκος Καρέλης στην προετοιμασία που έκανε η Γκενκ στην Ισπανία απολαμβάνει ήρεμες ημέρες επιστροφής στις προπονήσεις και αποθεραπείας.

Ο Ελληνας φορ είναι πλέον πολύ καλά, ακολουθεί το κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων με την ομάδα και παράλληλα κάνει και την αντιπηκτική ειδική αγωγή του για να μην ξαναντιμετωπίσει ποτέ ξανά πρόβλημα με τις θρομβώσεις.

Τούτο σημαίνει ότι καλώς εχόντως των πραγμάτων ο Καρέλης θα είναι κανονικά στη διάθεση του Μίκαελ Σκίμπε για τα φιλικά παιχνίδια της Εθνικής ομάδας μέσα στο Φλεβάρη.

Σημαντική προσθήκη αν λάβει κανείς υπόψιν ότι οι άλλοι δύο φορ της ομάδας, ο Μήτρογλου και ο Βέλλιος δεν διάγουν και τις καλύτερες ποδοσφαιρικά ημέρες τους.

Ν.Γ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK