Αλλάζει ο τρόπος αδειοδότησης των αθλητικών χώρων

To... μικρό αθλητικό νομοσχέδιο που έρχεται στη Βουλή θα έχει ενδιαφέρον πυρήνα αλλά και τροπολογίες που θα απασχολήσουν. Ολες οι σχετικές λεπτομέρειες.

Μπορεί το...μεγάλο νομοσχέδιο να αργεί ακόμα να έρθει στη Βουλή, ωστόσο το...μικρό θα περάσει άμεσα το κατώφλι της Εθνικής Αντιπροσωπείας.

Αυτό θα έχει να κάνει κυρίως με τον τρόπο που αδειοδοτούνται οι αθλητικές εγκαταστάσεις της χώρας. Με την κοινή παραδοχή ότι δεν μπορούν να ισχύον τα ίδια κριτήρια για μικρά επαρχιακά γυμναστήρια και για τις ολυμπιακές εγκαταστάσεις, το σχέδιο νόμο έχει ως κύριο στόχο την αυστηροποίηση του σχετικού πλαισίου.

Στο εν λόγω νομοθέτημα θα υπάρχουν όμως και ενδιαφέρουσες τροπολογίες. Η μία θα έχει να κάνει με την ΕΠΟ και τη...διευκόλυνση που θα της δοθεί για να διεξάγει γενική καταστατική συνένευση.

Η άλλη θα περιλαμβάνει την αποσαφήνιση της διάταξης του προηγούμενου νόμου για το τι ακριβώς θα γίνεται με τις ομάδες που υποβιβάζονται στις ερασιτεχνικές κατηγορίες και τα χρέη αυτών. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η νέα διατύπωση θα προσφέρει απαντήσεις σε ερωτήματα που προέκυψαν από την προηγούμενη.

Ν.Γ.

Wonderkid

Ρέντις, ο τρίτος καλύτερος ρούκι των ΗΠΑ

Ο Κέβιν Ντουράντ έχει πει πως 'θα γίνει σταρ'. Αναλυτές εξηγούν ότι κάνει όλα αυτά που απαιτεί πια το παιχνίδι. Ο Καμ Ρέντις δεν νοιάζεται για τίτλους και highlights. Μόνο για το πώς θα γίνει ο καλύτερος.

Podcasts

Θα πάρει η Ολλανδία το Euro 2020;

Οι εθνικές ομάδες βγάζουν... άγρια ένστικτα στο Pod-όσφαιρο, που καταπιάνεται με την επιστροφή του Λιονέλ Μέσι, τις πιθανότητες να κάνει κάτι η Ολλανδία, με την Εθνική Ελλάδας και με το Euro 2004.