Αλλάζει ο τρόπος αδειοδότησης των αθλητικών χώρων

To... μικρό αθλητικό νομοσχέδιο που έρχεται στη Βουλή θα έχει ενδιαφέρον πυρήνα αλλά και τροπολογίες που θα απασχολήσουν. Ολες οι σχετικές λεπτομέρειες.

Μπορεί το...μεγάλο νομοσχέδιο να αργεί ακόμα να έρθει στη Βουλή, ωστόσο το...μικρό θα περάσει άμεσα το κατώφλι της Εθνικής Αντιπροσωπείας.

Αυτό θα έχει να κάνει κυρίως με τον τρόπο που αδειοδοτούνται οι αθλητικές εγκαταστάσεις της χώρας. Με την κοινή παραδοχή ότι δεν μπορούν να ισχύον τα ίδια κριτήρια για μικρά επαρχιακά γυμναστήρια και για τις ολυμπιακές εγκαταστάσεις, το σχέδιο νόμο έχει ως κύριο στόχο την αυστηροποίηση του σχετικού πλαισίου.

Στο εν λόγω νομοθέτημα θα υπάρχουν όμως και ενδιαφέρουσες τροπολογίες. Η μία θα έχει να κάνει με την ΕΠΟ και τη...διευκόλυνση που θα της δοθεί για να διεξάγει γενική καταστατική συνένευση.

Η άλλη θα περιλαμβάνει την αποσαφήνιση της διάταξης του προηγούμενου νόμου για το τι ακριβώς θα γίνεται με τις ομάδες που υποβιβάζονται στις ερασιτεχνικές κατηγορίες και τα χρέη αυτών. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η νέα διατύπωση θα προσφέρει απαντήσεις σε ερωτήματα που προέκυψαν από την προηγούμενη.

Ν.Γ.

Face Control

Το bullying στον Φετφατζίδη

Ο Γιάννης Φετφατζίδης είναι ο Πάσπαλι του ποδοσφαιρικού Ολυμπιακού. Μία φάση που τον στιγμάτισε και η αναζήτηση της εξιλέωσής. Το γκολ με τη Λαμία ήταν το πρώτο βήμα, αναζητά το επόμενο.