Αντί για Ζένιτσα, έφυγε για διακοπές ο Σιόβας

Τα έφερε έτσι η τύχη που ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός έφευγε από το "Ελ.Βενιζέλος" τη στιγμή της αναχώρησης της Εθνικής για τη Βοσνία.

Από την Πέμπτη ο Δημήτρης Σιόβας άρχισε τις καλοκαιρινές διακοπές του. Παρά το "γεμάτο" 6μηνο στη Λεγανές, κλήση για την επιστροφή του στην Εθνική δεν ήρθε και η... Νάξος περίμενε αυτόν και την οικογένειά του.

Μόνο που φεύγοντας για το νησί των Κυκλάδων "έπεσε" πάνω στην αποστολή του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος, η οποία την ίδια ώρα "πετούσε" για Βοσνία ενόψει του κρίσιμου αγώνα στη Ζένιτσα. Ο 28χρονος αμυντικός είχε την ευκαιρία να δει φίλους και πρώην συμπαίκτες, έχοντας τετ α τετ με Μανιάτη, Φορτούνη, Ταχτσίδη, Τζαβέλλα, τους υπόλοιπους διεθνείς, αλλά και τον Μίχαελ Σκίμπε.

Για να πούμε και του... στραβού το δίκιο, ο Δραμινός άξιζε ίσως την κλήση στη "γαλανόλευκη". Μην ξεχνάμε πως μέσα σε μερικούς μήνες κατέγραψε 16 συμμετοχές στην Primera Division, βοηθώντας την να κρατηθεί στην κατηγορία.

Δ.Σ.

Face Control

Το bullying στον Φετφατζίδη

Ο Γιάννης Φετφατζίδης είναι ο Πάσπαλι του ποδοσφαιρικού Ολυμπιακού. Μία φάση που τον στιγμάτισε και η αναζήτηση της εξιλέωσής. Το γκολ με τη Λαμία ήταν το πρώτο βήμα, αναζητά το επόμενο.