Απίστευτη ατάκα στο διαιτητικό: "Μην το κάνουμε Βουλή εδώ μέσα..."

Παράδειγμα προς αποφυγή έχει γίνει η κατάσταση που επικρατεί στην Βουλή με αποκορύφωμα τους απίστευτους διαλόγους που είχαν στο κοινοβούλιο την Πέμπτη ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης και ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αδωνις Γεωργιάδης.

Στην συνεδρίαση του διαιτητικού δικαστηρίου της ΕΠΟ το πρωί της Παρασκευής 16/12 για την εκδίκαση της προσφυγής των Οινιάδων, ο εκ των νομικών της Ομοσπονδίας Βασίλης Σαράκης είχε μία διαφωνία με τον δικηγόρο του σωματείου από την Αιτωλοακαρνανία Ζαχαρία Κεσσέ και ανέβασε τους τόνους.

Τον επανέφερε όμως, γρήγορα στην τάξη ο πρόεδρος του διαιτητικού δικαστηρίου Δημήτριος Γεωργάς λέγοντας του αστειευόμενος... “είστε επηρεασμένος από την χθεσινή συνεδρίαση της Βουλής. Μην το κάνουμε Βουλή εδώ μέσα”. Οι τόνοι πάντως, αμέσως έπεσαν.

Α. ΠΛ.

Ολυμπιακός

Ξορκίζοντας τον Κόντε

Ο Γιάννης Φιλέρης θυμάται το γκολ του Κόντε και πιστεύει ότι το φάντασμα του προ 20ετίας αποκλεισμού ξορκίστηκε οριστικά από το ευτυχισμένο Καραϊσκάκη στο 3-1 του Φορτούνη.

Longread

Οι 11 κορυφαίοι Βραζιλιάνοι της Ελλάδας

Το Contra.gr επέλεξε και σας παρουσιάζει τους 11 καλύτερους Βραζιλιάνους που έχουν αγωνιστεί στην Ελλάδα. Χωρίς σύστημα, με τον Πάουλο Κάμπος στον πάγκο! Ψηφίστε τον κορυφαίο κατά τη γνώμη σας!