Άρση περιοριστικών όρων για τον Αχιλλέα Μπέο

Δεκτή έκανε την αίτηση άρσης των περιοριστικών όρων σε βάρος του Αχιλλέα Μπέου το Συμβούλιο Εφετών.

Ο ίδιος δέχθηκε με ικανοποίηση τη σχετική απόφαση.

Ιδού η δήλωσή του:

"Το Συμβούλιο Εφετών, με μια γενναία και δίκαιη απόφαση, έκανε ομόφωνα δεκτή, κόντρα σε ένα πανίσχυρο σύστημα που με καταδιώκει, την αίτηση άρσης των σε βάρος μου περιοριστικών όρων.

Δικαιώνομαι στην κατ’ επανάληψη διατυπωμένη θέση μου ότι πράγματι υπάρχουν Δικαστές με ήθος, αξία και αξιοπρέπεια, που λειτουργούν με βάση τη δικαστική τους συνείδηση. Τους ευχαριστώ και πάλι γιατί μετά από μια πενταετία και πλέον μου επέστρεψαν ένα κομμάτι από τη ζωή μου. Για όλους αυτούς που βάσισαν την σε βάρος μου πολεμική με το αστήρικτο και δόλιο επιχείρημα ότι δήθεν είμαι ύποπτος φυγής, δηλώνω και τώρα ότι και στις 31 Οκτωβρίου θα είμαι παρών στο Δικαστήριο για να υπερασπιστώ την αθωότητά μου, και πάντα θα είμαι στη διάθεση της Δικαιοσύνης για ό,τι κι αν χρειαστεί. Στη ζωή μου δεν έμαθα και δεν το έκανα ποτέ να κρύβομαι".

Face Control

Το bullying στον Φετφατζίδη

Ο Γιάννης Φετφατζίδης είναι ο Πάσπαλι του ποδοσφαιρικού Ολυμπιακού. Μία φάση που τον στιγμάτισε και η αναζήτηση της εξιλέωσής. Το γκολ με τη Λαμία ήταν το πρώτο βήμα, αναζητά το επόμενο.